![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
ce se intampla in Bucuresti ca nu se mai poate circula practic deloc .... de cand a inceput luna septembrie parca s-au terminat soselele????
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
In timpul saptamanii pe centura e mult mai rau. Cred ca vineri seara e cel mai rau. De cateva ori am stat zeci de minute nemiscat la iesirea din Bucuresti prin Pipera. Ca sa se deblocheze circulatia pe centura puneau bariera cateav minute (centura e fara prioritate), dupa care lasat o ridicau cateva zeci de secunde sa mai iasa niste masini din Pipera, si tot asa. Si bineinteles in timpul asta zeci de masini depasesc coloana si se baga in fata pe contrasens la bariera, si trec printre primele cand se ridica bariera.
Azi dimineata dupa ce mi-am dus baiatul la gradinita in Pipera si ma intorceam in Bucuresti m-a enervat tare unul cu un logan bleumarin, cu numarul de inmatriculare B 51 HUY. Inainte de intersectia cu strada care ajunge la gradina zoologica (Erou Iancu Nicolae parca) s-a bagat in depasirea coloanei, pe linie continua, trecere de pietoni etc., dupa care a vrut sa intre exact in fata mea in coloana. Nu l-am lasat sa intre, asa cum incerc mereu sa fac cu soferii nesimtiti care depasesc coloana (bineinteles, daca nu e pericol sa faca accident cu vreun nevinovat care vine din sens opus). S-a enervat si dupa aceea a mers in spatele meu foarte aproape, la mai putin de un metru. Am fost tentat sa pun o frana brusc, si dupa aceea sa povestesc la politie toata faza cu depasirea coloanei pe linie continua, dar tin prea mult la masina ca sa fac asta. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
In timpul saptamanii pe centura e mult mai rau. Cred ca vineri seara e cel mai rau. De cateva ori am stat zeci de minute nemiscat la iesirea din Bucuresti prin Pipera. Ca sa se deblocheze circulatia pe centura puneau bariera cateav minute (centura e fara prioritate), dupa care lasat o ridicau cateva zeci de secunde sa mai iasa niste masini din Pipera, si tot asa. Si bineinteles in timpul asta zeci de masini depasesc coloana si se baga in fata pe contrasens la bariera, si trec printre primele cand se ridica bariera. Azi dimineata dupa ce mi-am dus baiatul la gradinita in Pipera si ma intorceam in Bucuresti m-a enervat tare unul cu un logan bleumarin, cu numarul de inmatriculare B 51 HUY. Inainte de intersectia cu strada care ajunge la gradina zoologica (Erou Iancu Nicolae parca) s-a bagat in depasirea coloanei, pe linie continua, trecere de pietoni etc., dupa care a vrut sa intre exact in fata mea in coloana. Nu l-am lasat sa intre, asa cum incerc mereu sa fac cu soferii nesimtiti care depasesc coloana (bineinteles, daca nu e pericol sa faca accident cu vreun nevinovat care vine din sens opus). S-a enervat si dupa aceea a mers in spatele meu foarte aproape, la mai putin de un metru. Am fost tentat sa pun o frana brusc, si dupa aceea sa povestesc la politie toata faza cu depasirea coloanei pe linie continua, dar tin prea mult la masina ca sa fac asta. cind ai o masina cu care vrei / poti sa faci asta , fa-o ca trb sa le facem educatia...dar nu poti povesti la politie , legal ai provocat un accident intentionat , se pedepseste , nu beneficiezi nici de R C A nici de casco , dauna voluntara nu involuntara , ca si cum te-ai plictisi de masina actuala si o dai de un pom de placere sa-ti iei banii pe casco si sa-ti iei altceva... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:55 PM |