![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
Nu am gasit un topic de genul a ceea ce-as vrea sa fie acesta.
Ma gandeam ca fiecare sa arunce in scena cate o masina - care va fi detronata de o alta...mai buna ![]() eventual, acordam niste note si se face o medie ![]() ![]() intra orice masini, de la fiat 500 abarth la alpina b11-b12 panzer ...cum s'or numi ![]() desigur, cel ce vine si cu masina - mentioneaza si +uri ale ei si eventuale minusuri nu se arunca in scena alta masina, pana nu se epuizeaza actuala ce parere aveti? topic closed sau let the games begin?! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 29-May 07 From: BRASOV Member No.: 942 Car: momentan nimic Engine: lipsa ![]() |
din punctu meu de vedere una din cele mai bune masini a fot audi quattro. ideea de a pune tractiune integrala pe un sedan nu lea apartinut de la inceput lor, dar celelalte marci au zis ca masinile acestea vor fi prea grele si nu vor renta . totusi audi a incercat si au reusi .astfel au revolutinoat lumea raliului si poate chiar si lumea masinilor de serie. se spune ca in raliu exista 2 mari epoci. epoca dinaintea lui audi quattro (cand toate masinile de raliu erau cu tractiune pe 2 roti) si epoca de dupa quattro. ca minusuri nus ce pot sa zic . poate dor designul care era cam patratos in schimb mie masina asta imi place din toate punctele de vedere , dar mai ales din pct de vedere tehnologic. mai am de mentionat ca tot la bordul acestei masini un campionat mondial de raliuri a fost castigat de o femeie. si nu orice femeie, ci prima femeie din lumea care a reusit acest lucru.
This post has been edited by SILE: Sep 28 2007, 02:42 PM -------------------- SAME SHIT. OTHER DAY.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 08:32 PM |