![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 81 Joined: 30-May 07 Member No.: 945 Car: E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
Am patit-o deodata ... in mers... am retrogradat intr-a doua ca pusesem o frana sa treaca niste pietoni, am retrogradat a doua ca nu ma oprisem pe loc aveam inca vreo 30 km/h si brusc... se tura dar acceleratie ioc... Am luat-o usurel a mers usurel... mai aveam cca 1 km pana acasa... cand deodata... dau sa fac stanga sa intru pe aleea din spatele blocurilor sa parchez... acord prioritate, stau pe loc, bag a intaia... ciuciu... nu se accelera deloc... de turat se tura dar nu vroia sa plece de pe loc
![]() Am lasat-o usor... am impins-o cu nevasta-mea usor vreo juma de metru de i-am facut vant... am urcat repede in masina din mers am bagat a intaia si a mers pana pe locul unde parchez unde acum sta. Nu mai incerc nimic pana dimineata dar ma intristez... Ce dracu are? ![]() Acum doua trei luni am schimbat cutie si kitul de ambreiaj pus a fost nou-noutz Sachs. De ce s-a schimbat scrie pe undeva pe aici... atunci ziceca mecanicul ca de la cutie... io zic ca a fost rulmentul dus... ma rog... dar acum e kitul nou... are sub 10.000... creca undeva in jur de 8 mii... Sa se fi dus placa de presiune asa de repede? De noua? ![]() Nu inteleg... Imi vine sa ![]() PS: motor M50, 24v, 2 litri. PS2: In ultima vreme, adica dupa ce le-am schimbat atunci cutie si ambreiaj dimineata cand era rece, motorul se tura dar se accelera cam greoi, cel putin dupa parerea mea... dar nu stiu ce sa zic... e posibil ca sa mi se fi parut mie totusi... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 81 Joined: 30-May 07 Member No.: 945 Car: E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
tot kitul de ambreiaj pus acum vreo 2-3 luni era nou noutz...
![]() CRM ... daca ma decid sa o schimb poate da... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 12:05 PM |