![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 64 Joined: 15-June 07 From: Bucuresti - Colentina Member No.: 977 Car: E46 Engine: M43TUB19 1.9 105 cp ![]() |
De cateva zile... imi picura ulei. M-am uitat sub ea...am sters, am curatat, dar nu curge de la baia de ulei. Parca am vazut ceva sub filtru de ulei. Capacul filtrului este curat, Sambata viitoare merg la un prieten in Voluntari si ne apucam de desfacut
![]() Ceva idei? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
De cateva zile... imi picura ulei. M-am uitat sub ea...am sters, am curatat, dar nu curge de la baia de ulei. Parca am vazut ceva sub filtru de ulei. Capacul filtrului este curat, Sambata viitoare merg la un prieten in Voluntari si ne apucam de desfacut ![]() Ceva idei? din ce vad in profilul tau ai un e46 316, corect? Prietena mea a avut o problema asemanatoare si din cate tin minte curgea pe la imbinarea carcasei filtrului de ulei. Vezi foto. Bafta. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=30 asta stiu ca e o problema destul de intalnita la motorul asta, verifica mai intai aici, apoi in alta parte am inteles ca garnitura nu costa cine stie ce si nici nu se ft schimba greu piesa nr 6 din linkul de mai sus multa bafta! -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 10:17 PM |