![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 64 Joined: 15-June 07 From: Bucuresti - Colentina Member No.: 977 Car: E46 Engine: M43TUB19 1.9 105 cp ![]() |
De cateva zile... imi picura ulei. M-am uitat sub ea...am sters, am curatat, dar nu curge de la baia de ulei. Parca am vazut ceva sub filtru de ulei. Capacul filtrului este curat, Sambata viitoare merg la un prieten in Voluntari si ne apucam de desfacut
![]() Ceva idei? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Cind arata asa, de obicei pierderea de ulei e in fata, si din cauza vitezei se improasca totul inapoi, chiar daca nu pierde mult. Ar trebui cautat cu atentie zona murdara de ulei aflata cel mai sus si cel mai in fata. Sterge bine cu cirpa inmuiata in benzina zona respectiva si apoi priveste pe unde apare uleiul.
-------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:25 AM |