![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 10-September 07 Member No.: 1,135 Car: 324 Engine: M20 2.4 150CP ![]() |
buna. sunt nou pe forum. intentionez sa-mi aduc un bmw 325Tds din Germania, an fabricatie 1992-1995 (modelul pisicuta). eu vreau de fapt sa fie pe motorina, si am gasit bmw pisica cu motor de 1.8 diesel si cu motor de 2.5. Puterea motorului nu ma prea deranjeaza, in sensul ca nu-s asa vitezoman si m-as multumi si cu motorul de 1.8. eu vreau sa va intreb pe voi... care ar fi mai buna si de ce? la piese cum sta si daca se gasesc. cat de bune is diesel-urile astea? am vazut ca 1.8 din anii astia is mai rare plus ca 25 diesel din anii astia e pus si pe seria5(525tds) si cred (zic eu) ca mai degraba s-ar gasi piese mai usor aici la noi pt 325. astept parerile si sfaturile voastre. am vazut masini si cu automata... ce ziceti merita? deci va rog sa ma sfatuiti cu tot ce trebuie si sa-mi spuneti cam care-i treaba cu astea ca nu ma prea pricep la bmw-uri. masina vreau s-o imatriculez pe bulgaria. merci
This post has been edited by andrei3288: Sep 14 2007, 01:02 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 10-September 07 Member No.: 1,135 Car: 324 Engine: M20 2.4 150CP ![]() |
deci pana la urma clar... fara cutie automata... costa destul de multisor din caz de ceva... mc pt sfaturi daca mai aveti de adaugat ceva va rog s-o faceti
|
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
deci pana la urma clar... fara cutie automata... costa destul de multisor din caz de ceva... mc pt sfaturi daca mai aveti de adaugat ceva va rog s-o faceti Cutie automata... a mea e cutie automata din 1979 si merge brici. ![]() Avantaje: 1. pt trafic in orase mari, e super buna si comoda 2. nu ai probleme cu pala presiune, disc ambreiaj si rulment de presiune 3. la drum lung, iarasi e comod (poti bea cafeaua si fuma in timp ce faci depasiri ![]() 4. sigur nu vei avea probleme la depasiri, din cauza ca nu poti da intr-o treapta inferioara (au kick-down si trec singure in treapta inferioara) Dezavantaje: 1. plecarile de pe loc sunt lente 2. nu ai feeling-ul ala de condus Tie iti recomand automata. Clar. Eu am automata dar vreau sa o schimb, nu din cauza ca nu merge sau ca am probleme cu ea. Eu am un stil de condus mai agresiv, si cutia automata nu e pe gustul meu. Oricum, inca am dubii. -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:49 AM |