![]() |
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
azi s-a aprins becu de frane.ce recomandati?ca branduri de placutze?si discuri pt fata care sunt cam praf
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Cand o sa ajung in situatia ta (in cateva luni maxim) o sa-mi iau discuri ATE PowerDisc pe fata si placute de frana ATE. Pretul pentru masina mea l-am gasit la 4.5 milioane pentru discuri (ambele in banii astia) si 2 milioane placutele de frana.
Alta varianta de discuri ar fi Zimmerman dublu ventilate (cu gauri), dar vanzatorul de unde o am preturile (e patronul firmei, nu orice vanzator) mi-a zis ca sunt mai bune ATE. Si pentru placute alternativa ar fi Textar. Dar daca iei discuri ATE merita sa iei si placute ATE. Sa nu cumva sa iei placute ieftine, ca o sa iti apara fenomenul de brake fading cand ti-e lumea mai draga. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:57 PM |