Help - Search - Members - Calendar
Full Version: garnitura frane si alte detalii
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
batz
azi s-a aprins becu de frane.ce recomandati?ca branduri de placutze?si discuri pt fata care sunt cam praf
georgem
Cand o sa ajung in situatia ta (in cateva luni maxim) o sa-mi iau discuri ATE PowerDisc pe fata si placute de frana ATE. Pretul pentru masina mea l-am gasit la 4.5 milioane pentru discuri (ambele in banii astia) si 2 milioane placutele de frana.
Alta varianta de discuri ar fi Zimmerman dublu ventilate (cu gauri), dar vanzatorul de unde o am preturile (e patronul firmei, nu orice vanzator) mi-a zis ca sunt mai bune ATE. Si pentru placute alternativa ar fi Textar. Dar daca iei discuri ATE merita sa iei si placute ATE.

Sa nu cumva sa iei placute ieftine, ca o sa iti apara fenomenul de brake fading cand ti-e lumea mai draga.
batz
smile.gif,da momentan am tot ATE si placute si discuri.pt discuri as mai fi avut o varianta si anume tarox tot dublu ventilate dar...nuj.nu stau bine cu fondurile deci incerc ceva bun si relativ ok ca bani:) deci mai mult ca sigur o sa raman la ATE.ms george
io's®
discuri ATE sau FAG
placute ATE sau lamforder sau ..(iar imi scapa firma aia sad.gif )
sunt bune si placutele TEXTAR insa omoara discurile si nu tin mult, max 10k km si sunt prea scumpe, exista alternative mai bune
sa-mi zici si mie ce si cum ca in viitorul apropiat v-a trebui si eu sa fac aceasta operatiune wink.gif
georgem
QUOTE (io`s @ Sep 14 2007, 04:24 PM) *
placute ATE sau lamforder sau ..(iar imi scapa firma aia sad.gif )

Ferodo?

PS. Si Lucas sunt bune, dar cam mananca din discuri... Am avut eu la Audi.
io's®
QUOTE (georgem @ Sep 14 2007, 04:30 PM) *
Ferodo?

nope.... sad.gif nu mai sunt ca altadata din pacate

edit: PAGID wink.gif
BBo
Luati-va ATE cu ATE. Eu am facut prostia sa imi iau discuri ATE si placute TEXTAR (ca de, am zis sa iau dupa codul original) si surpriza: placutele sunt cu 1 mm mai mici decat discul (pe fiecare parte), lucru ce imi va forma o māndreţe de "buza" pe marginile discurilor. conf (9).gif

Oricum, ATE recomand si eu: la E46 cel putin, stiu ca masinile vin echipate din fabrica cu discuri ATE. Eu am gasit PowerDisc-uri cu 200 lei/buc iar setul de placute fata la 155 lei, insa la momentul ala mi-am luat doar pt spate (2x180 lei discurile si 120 placutele).
georgem
Mie vanzatorul (patronul) magazinului de unde iau piese de obicei mi-a spus despre discurile de frana asa: "Zimmerman sunt jucarii fata de ATE". Si mi-a recomandat discurile ATE cu placute ATE.
batz
am luat ate cu ate:) si am observat ca aia de la bavaria cand am schimbat discuri si placutze mi-au pus textar si ink o firma cu j nu mai retin.

am o alta intrebare.dupa ce am schimbat placutze and stuff senzoru nu l-am resetat.adica becu p bord inca e aprins.idee cum se reseteaza?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.