![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 12-July 07 From: Buzau Member No.: 1,016 Car: 525d Engine: 2500cc 163cp ![]() |
Dupa multi ani de chin cu o dacie 1310 in 4 viteze in sfarsit am achizitionat bmw-ul mult dorit care imi va permite sa merg si eu cu 140 kmh fara sa imi fie teama ca imi fierbe apa, ca mi se consuma uleiul sau mai cine stie ce se poate intampla intr-o amarata de dacie. Bmw-ul este un 525 injectie de 192cp cu 24v, desi are ceva km efectuati (230000) masina afost a tatalui meu de la 90000 si a mers incet si foarte ingrijit cu ea, ba mai mult inainte sa mi-o dea ia pus cauciucuri noi pirelli ia schimbat toate curelele de la motor filtrele de aer si polen, ia facut schimbu de ulei cu aral, ia schimbat bujiile, ia inlocuit freonul si ventilatorul de aer conditionat, ia inlocuit tot ce era uzat cu piese de origine, asa ca am incredere in ea. Maine fac primul meu drum mai lung vreo 1000 de km si sunt tare incantat si abea astept sa ii bag si eu a 5-ea si sa trec de 150kmh ca pana acum nu am mers cu ea decat prin oras. Sunt tare incantat ca am gasit un forum cu pasionati bmw ca si mine in felul asta o sa am cu cine scimba o vorba, mai o intalnire la vreo liniuta etc
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
Cam tarziu (acum am mai rasfoit topicele)dar iti urez si eu s-o stapanesti sanatos..e34 e idealul meu..desi am un e12(in curs de restaurare) pe care il iubesc si care nu-l voi instraina niciodata,totusi pt e34 am ceva aparte inca de cand eram copil si am vazut unul nou al unui tigan de la o firma de fier vechi undeva la popesti-leordeni.era cam prin 93-94..de atunci cand vad cate un e34 innebunesc.bine,sa arate bine nu din ala impopotonat cu abtibilduri si sigle de S4 cum am eu unul in oras
![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 12-July 07 From: Buzau Member No.: 1,016 Car: 525d Engine: 2500cc 163cp ![]() |
Cam tarziu (acum am mai rasfoit topicele)dar iti urez si eu s-o stapanesti sanatos..e34 e idealul meu..desi am un e12(in curs de restaurare) pe care il iubesc si care nu-l voi instraina niciodata,totusi pt e34 am ceva aparte inca de cand eram copil si am vazut unul nou al unui tigan de la o firma de fier vechi undeva la popesti-leordeni.era cam prin 93-94..de atunci cand vad cate un e34 innebunesc.bine,sa arate bine nu din ala impopotonat cu abtibilduri si sigle de S4 cum am eu unul in oras ![]() uite cateva poze cu e34 meu de sambata asta. nici mie nu imi place sa il impopotonez cu toate prostiile mai ales ca e el sport din fabrica. zilele astea ii schimb uleiul si sa ii spal radiatoru plus schimb antigel si mai am doar sa ii pun niste jante frumoase cand o sa mai fac rost de castari. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 10:33 PM |