QUOTE (Radu46 @ Jul 23 2007, 03:33 PM)

am citit topicul cu temperatura care se ridica peste jumatate. mai ai problem sau ai schimbat si tu pompa? si mie mi sa ridicat apa pana aproape de rosu dar nu cred ca din cauza la pompa ci din cauza ca tata nu mi-a spus ca era nivelul scazut la apa ( ultimele 2 linii de sub min). l-am completat si apoi a mers ok. oricum de acum ma astept sa imi cedeze pompa si mie

la drumul pe care l-am facut de curand i-am dat si eu 170 si cel mai mult m-a incantat a5a care multiplica superb si te propulseaza pe langa alte masini precum rapidu prin halta

. taicamiu zice ca a trecut cu el de 240 kmh cand se alerga cu un 330 nou eu nu am fost de fata decat la un 230 cand la cumparat. al tau cat a mers max? merge 250?
Ai mare grija cu temperatura apei. Daca trece fregvent de jumatate este o problema.
In privinta vitezei sa stii ca nu este o masina de "liniute". Este facuta pentru drumuri lungi, pe drumuri cat mai drepte

Pe autostrada este greu sa se tina cineva dupa tine. Am mers cu ea pana vitezometrul a atins capatul (260, +,- eroarea de ceas)

si inca nu intrasem pe rosu in ture.
Dar mare grija, e o bestiuta cu care trebuie mai intai sa te inveti, ca altfel te musca.