![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 986 Joined: 7-March 07 Member No.: 732 Car: E30|E46 Engine: M20|M54 ![]() |
Cei de la Bavaria Otopeni ofera o inspectie gratuita inainte de plecarea in vacanta
![]() http://www.bmw-bavaria.ro/bmwro/ro/index_narrowband.html Cica nu e restrictionata doar la masinile in garantie la ei... deci cine are curaj sa lase masina nesupravegheata in service-ul lor ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
hahahahaaaa..
iti dai seama ce ocupati or sa fie daca ma duc eu cu e23-u'!!! ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 136 Joined: 12-July 07 From: Buzau Member No.: 1,016 Car: 525d Engine: 2500cc 163cp ![]() |
hahahahaaaa.. iti dai seama ce ocupati or sa fie daca ma duc eu cu e23-u'!!! ![]() noua cred ca ne baga niste nisip in ulei ca sa ne luam modele deastea noi care nu mai au fata de bmw poate de honda sau renault ca de bmw nu sigur. uite diferente. pe mine sincer ma deranjeaza noile modele de bmw nu mai reprezinta firma deloc. pt mine bmw a disparut de la urmatoarele modele: This post has been edited by Radu46: Aug 30 2007, 09:06 AM
Attached File(s)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:09 AM |