Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inspectie gratuita la Bavaria
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
BBo
Cei de la Bavaria Otopeni ofera o inspectie gratuita inainte de plecarea in vacanta smile.gif.
http://www.bmw-bavaria.ro/bmwro/ro/index_narrowband.html

Cica nu e restrictionata doar la masinile in garantie la ei... deci cine are curaj sa lase masina nesupravegheata in service-ul lor smile.gif, dati-i bice.
io'sŪ
hahahahaaaa..
iti dai seama ce ocupati or sa fie daca ma duc eu cu e23-u'!!! smile.gif) ... sau altcineva cu masina de 15-20 de ani
Sorin
acu nu-ti fa iluzii ca o sa inteleaga ceva din a ta sau alta
316i
Asa e. laugh.gif
ionusunt
QUOTE (316i @ Jun 29 2007, 11:15 PM) *
Asa e. laugh.gif

ar fi tare sa mergem mai multi sa -i speriem numa cu dastea pana in 90
eventual si interceptor cu a lui sa se uite ca la alien laugh.gif
Radu46
QUOTE (BBo @ Jun 29 2007, 12:00 PM) *
Cei de la Bavaria Otopeni ofera o inspectie gratuita inainte de plecarea in vacanta smile.gif.
http://www.bmw-bavaria.ro/bmwro/ro/index_narrowband.html

Cica nu e restrictionata doar la masinile in garantie la ei... deci cine are curaj sa lase masina nesupravegheata in service-ul lor smile.gif, dati-i bice.

pe mine am impresia ca m-au lasat fara un releu din cutia de sigurante. schimbat ulterior ca nu mai mergea nu stiu ce. cred ca toti pustanii care lucreaza pe acolo sunt furnizori pt liniute si drifturi. laugh.gif sitoti sunt posesori bmw de e totu moca.
Radu46
QUOTE (io`s @ Jun 29 2007, 01:54 PM) *
hahahahaaaa..
iti dai seama ce ocupati or sa fie daca ma duc eu cu e23-u'!!! smile.gif) ... sau altcineva cu masina de 15-20 de ani

noua cred ca ne baga niste nisip in ulei ca sa ne luam modele deastea noi care nu mai au fata de bmw poate de honda sau renault ca de bmw nu sigur. uite diferente. pe mine sincer ma deranjeaza noile modele de bmw nu mai reprezinta firma deloc. pt mine bmw a disparut de la urmatoarele modele:
Mihai_AMD
Si eu sunt de aceeasi parere cu tine.doar ca e34 ala rosu cu facelift nu tr sal incadrezi aici,inca e BMW adevarat.si poate si seria 7 pana in 2000 tot mai e BMW.Dar incepand cu noile modele e60,e65 si altele,chiar ca nu mai aduce a bmw.
Recunosc,intorc capul de imi rup gatul dupa un bmw nou,dar pt ca e bmw nu pt ca ar avea traditia aceea de bmw in el..
Ia ganditiva cum ar fi ca bmw sa revina la cele 4 faruri separate si egale,ceva gen jaguar x tipe...
[OO=[][]=OO]
TiL
Cred ca alea sunt ultimele modele care i-au placut. De acord cu el, cu exceptia noului 5. Chiar daca din fata arata cat de cat acceptabil, be ansamblu e un "big-pile-of-shit". Asta era caracterizarea data de cineva Porschelui Cayene, dar se potriveste si la noul 5.
florin83
si ce legatura are asta cu topicul? huh.gif
INTERCEPTOR
cei de la bavaria bmw sa faca inspectie la masinile lu masa nu la masinile mele.ca stiu eu mai bine decat ei ce au .asa ca nu vreau sa aud de nimic gratis de la ei.poate doar de vreo 200 de kg de benzina
TiL
Sau un 335i coupe
INTERCEPTOR
sa fie alb cu jante pe 19 cu xenon si 2 fete inauntru
Mihai_AMD
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 2 2007, 03:07 PM) *
sa fie alb cu jante pe 19 cu xenon si 2 fete inauntru

si eu care nu suport(am) albul la masini..a inceput sa mi mai placa de la un timp.nush,daca tot dai zeci de mii de euro pe o masina,iei si o culoare misto metalizata.alb?poi c e papuc? laugh.gif .am gl,gusturile nu se discuta si reprt,si mie a inceput sa mi placa alb la unele masini,mai ales cu niste croame pe 19'' - 21'' spiteful.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.