IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ocolire Bucuresti
Rares
post Aug 21 2007, 09:40 AM
Post #1

55% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 1,066
Car: E39
Engine: e12

Plec din Cj spre mare cu masina. Merg prin Sibiu, Rm Valcea, Pitesti, Buc., Constanta

Intrebare: cand vin pe autostrada spre Bucuresti pe unde ocolesc orasul sa ies direct pe autostrada soarelui. Nu am chef sa intru in oras si sa consum 10L de benzina sau mai mult, cautand iesirea... wink.gif

Deci, caut o ruta ocolitoare. Zicea cineva de Urziceni?

--------------------
I can take you there faster....
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
georgem
post Aug 21 2007, 03:42 PM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Super Moderators
From: Bucuresti
Member No.: 109
Car: E34
Engine: M50 2.5 192CP

QUOTE (TiL @ Aug 21 2007, 11:26 AM) *
Din Ploiesti ai un drum la Urziceni (vreo 30 km , calitatea soselei discutabila, nu stiu daca a fost reparata)

Acum vreo luna si ceva era aproape in intregime reparata, mai era o portiune de cativa km din cate-mi amintesc. Cand ma apropiam ma gandeam ce-i norul ala de praf in partea de nord a soselei... Era praful ridicat de pe portiunea in lucru (pietruita) si dus de vant.

On-Topic: Eu as lua-o prin Oras. Dar daca nu cunosti Bucurestiul o poti lua pe centura. Mai scurt e pe partea de nord, dar e mai complicat (te poti rataci, la un moment dat se termina centura si mergi la stanga spre Targoviste cativa km, dupa care intri din nou pe centura, faci dreapta la un sens giratoriu) si sunt cateva portiuni ceva mai proaste de drum. Mai simplu si putin mai lung ar fi pe partea sudica a Bucurestiului, dar nu sunt sigur de portiunea dintre Soseaua Giurgiului si Autostrada Soarelui cum e soseaua de centura. Pana acolo e foarte buna.

--------------------
2007 Honda CBF 1000A SC58
1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 01:52 PM