![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Plec din Cj spre mare cu masina. Merg prin Sibiu, Rm Valcea, Pitesti, Buc., Constanta
Intrebare: cand vin pe autostrada spre Bucuresti pe unde ocolesc orasul sa ies direct pe autostrada soarelui. Nu am chef sa intru in oras si sa consum 10L de benzina sau mai mult, cautand iesirea... ![]() Deci, caut o ruta ocolitoare. Zicea cineva de Urziceni? -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Din Ploiesti ai un drum la Urziceni (vreo 30 km , calitatea soselei discutabila, nu stiu daca a fost reparata) Acum vreo luna si ceva era aproape in intregime reparata, mai era o portiune de cativa km din cate-mi amintesc. Cand ma apropiam ma gandeam ce-i norul ala de praf in partea de nord a soselei... Era praful ridicat de pe portiunea in lucru (pietruita) si dus de vant. On-Topic: Eu as lua-o prin Oras. Dar daca nu cunosti Bucurestiul o poti lua pe centura. Mai scurt e pe partea de nord, dar e mai complicat (te poti rataci, la un moment dat se termina centura si mergi la stanga spre Targoviste cativa km, dupa care intri din nou pe centura, faci dreapta la un sens giratoriu) si sunt cateva portiuni ceva mai proaste de drum. Mai simplu si putin mai lung ar fi pe partea sudica a Bucurestiului, dar nu sunt sigur de portiunea dintre Soseaua Giurgiului si Autostrada Soarelui cum e soseaua de centura. Pana acolo e foarte buna. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:52 PM |