Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ocolire Bucuresti
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Rares
Plec din Cj spre mare cu masina. Merg prin Sibiu, Rm Valcea, Pitesti, Buc., Constanta

Intrebare: cand vin pe autostrada spre Bucuresti pe unde ocolesc orasul sa ies direct pe autostrada soarelui. Nu am chef sa intru in oras si sa consum 10L de benzina sau mai mult, cautand iesirea... wink.gif

Deci, caut o ruta ocolitoare. Zicea cineva de Urziceni?
INTERCEPTOR
pai din ploiesti nu stiu ,ai drum direct catre mare??/daca vii in bucuresti poti sa o iei pe centura in otopeni pe sub podul de acolo si mergi pe centura si iesi direct in autostrada soarelui.otopeni este orasul inaintea bucurestiului acolo pe sub pod la dreapta mergi spre autostrada soarelui
bartro
QUOTE (Rares @ Aug 21 2007, 10:40 AM) *
Plec din Cj spre mare cu masina. Merg prin Sibiu, Rm Valcea, Pitesti, Buc., Constanta

Intrebare: cand vin pe autostrada spre Bucuresti pe unde ocolesc orasul sa ies direct pe autostrada soarelui. Nu am chef sa intru in oras si sa consum 10L de benzina sau mai mult, cautand iesirea... wink.gif

Deci, caut o ruta ocolitoare. Zicea cineva de Urziceni?

Centura.
TiL
Daca pleci spre Urziceni nu mai are rost sa cauti autostrada, mergi pe la Harsova.
Cred ca vrei sa mergi pe centura, dar e posibil ca varianta prin oras sa fie mai buna. Daca totusi iei centura, nu stiu care varianta e mai buna: prin nord sau prin sud...
Eu as lua-o prin oras. Nu-i greu: de pe A1 mergi tot inainte prin Bucuresti pana ajungi la podul peste Dambovita (pod Cotroceni). Nu treci podul, faci la dreapta si mergi pe splai pana iesi din Bucuresti si ajungi la centura. De pe splai, faci stanga ca sa intri pe centura spre Nord, mergi 1-2 km si ajungi la autostrada. Singurul loc unde te poti incurca e Piata Unirii, unde Dambovita intra sub pamant si nu o poti urmari. Dar poti sa intrebi lumea pe acolo, pentru ca sigur stai de cateva ori la semaforul ala. E posibil ca unii de acolo sa nu te indrepte spre splai, ci spre Bvd Unirii, ca sa iesi prin oras pe autostrada. E mai simplu totusi sa mergi pe splai in continuare.
Rares
Hm.. m-am lamurit. Initial am crezut ca localitatea Urziceni e undeva pe centura. Am primit raspunsuri confuze. Am inteles acuma:varianta 1. Urziceni -> nationalavarianta 2. centura -> autostradavarianta 3. prin Bucuresti -> autostrada[quote name='INTERCEPTOR' date='Aug 21 2007, 11:06 AM' post='54764']pai din ploiesti nu stiu ,ai drum direct catre mare??Mai vb. Daca mergi si tu din Buc. dimineata pe la 5 sau 6, eventual stabilim un loc si mergem impreuna spre CT. Facem coloana de 2 masini.
TiL
Din Ploiesti ai un drum la Urziceni (vreo 30 km , calitatea soselei discutabila, nu stiu daca a fost reparata) apoi Slobozia-Harsova-Constanta. Sau vii la Bucuresti - A2- Cernavoda-COnstanta. Dar tu nu prea ai ce cauta in Ploiesti...
INTERCEPTOR
eu de dimineata pe la 5 6 7 sambata dimineata plec
tu mergi de vineri dimineata sau de sambata dimineata.ca eu vineri lucrez.mergem impreuna pana la cta.cand ajungi in buc.daca ajungi sambata dim cu placere
Rares
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 21 2007, 11:27 AM) *
eu de dimineata pe la 5 6 7 sambata dimineata plec
tu mergi de vineri dimineata sau de sambata dimineata.ca eu vineri lucrez.mergem impreuna pana la cta.cand ajungi in buc.daca ajungi sambata dim cu placere

Imi faci Program? tongue.gif
Idea e ca si eu Vineri lucrez si vreau sa plec din Cj noaptea de vineri/sambata. Cred ca voi pleca undeva in jurul orei 22-23. Daca fac 8 ore pana in Buc., Maxim, ajung Sambata pe la 6 a.m. Eventual te sun de pe drum, sa te trezesc. tongue.gif
INTERCEPTOR
nu ti fac program deloc.ideea e ca se aglomereaza si nu prea suport aglomeratia.de aia vreau sa plec cat mai devreme 5 6 .nu stiu ai nr de tel vb inante sa pleci sa vedem cum ajungi
comisaru
Ai putea sa modifici ruta de la Sibiu si sa mergi pe Brasov-Ploiesti-Urziceni-Slobozia, de unde poti iesi apoi in autostrada s-ajungi la Fetesti sau sa treci Dunarea pe la Girgeni-Vadu Oii. Eu am fos anul trecut pe partea asta(Ploiesti-Urziceni-Slobozia-Gourgeni-Vadu Oii-Constanta) si mi s-a parut lejer atat la dus cat si la intors, desi era inceputul lui August.
Daca nu, oricum tu o sa ajungi in Bucuresti sambata, cand e lejer de traversat si n-are rost sa te complici cu rute ocolitoare doar ca sa eviti Bucurestiul.
bartro
QUOTE (comisaru @ Aug 21 2007, 03:30 PM) *
Ai putea sa modifici ruta de la Sibiu si sa mergi pe Brasov-Ploiesti-Urziceni-Slobozia, de unde poti iesi apoi in autostrada s-ajungi la Fetesti sau sa treci Dunarea pe la Girgeni-Vadu Oii. Eu am fos anul trecut pe partea asta(Ploiesti-Urziceni-Slobozia-Gourgeni-Vadu Oii-Constanta) si mi s-a parut lejer atat la dus cat si la intors, desi era inceputul lui August.
Daca nu, oricum tu o sa ajungi in Bucuresti sambata, cand e lejer de traversat si n-are rost sa te complici cu rute ocolitoare doar ca sa eviti Bucurestiul.

Nu recomand deloc drum intre Sibiu - Fagaras - Brasov. Este in lucru acuma si sunt zeci de semafoare unde e decat 1 singur banda pentru cele 2 sensuri de mers. Sunt si multe accidente. Se baga lumea (masini, autocar, TIR) pe rosu si apoi ajung in sant.
De fapt si pe la Dealu Negru se lucreaza un pic dar acuma o luna am mers inca foarte bine acolo.
georgem
QUOTE (TiL @ Aug 21 2007, 11:26 AM) *
Din Ploiesti ai un drum la Urziceni (vreo 30 km , calitatea soselei discutabila, nu stiu daca a fost reparata)

Acum vreo luna si ceva era aproape in intregime reparata, mai era o portiune de cativa km din cate-mi amintesc. Cand ma apropiam ma gandeam ce-i norul ala de praf in partea de nord a soselei... Era praful ridicat de pe portiunea in lucru (pietruita) si dus de vant.

On-Topic: Eu as lua-o prin Oras. Dar daca nu cunosti Bucurestiul o poti lua pe centura. Mai scurt e pe partea de nord, dar e mai complicat (te poti rataci, la un moment dat se termina centura si mergi la stanga spre Targoviste cativa km, dupa care intri din nou pe centura, faci dreapta la un sens giratoriu) si sunt cateva portiuni ceva mai proaste de drum. Mai simplu si putin mai lung ar fi pe partea sudica a Bucurestiului, dar nu sunt sigur de portiunea dintre Soseaua Giurgiului si Autostrada Soarelui cum e soseaua de centura. Pana acolo e foarte buna.
TiL
Sambata dimineata, cel mai bine o ia prin oras.
Zom
QUOTE (TiL @ Aug 21 2007, 05:08 PM) *
Sambata dimineata, cel mai bine o ia prin oras.

mai bine prin oras. ia o harta daca nu ai gps, si iesi in autostrada soarelui fara probleme. pe centura ai sanse sa mergi cu mai putin de 10 km/h, pentru ca este plin de tiruri si camioane. depinde si de norocul tau. voi incerca sa iti fac o ruta simpla, cu mers pe bulevarde mari pe care nu ai cum sa te ratacesti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.