![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Plec din Cj spre mare cu masina. Merg prin Sibiu, Rm Valcea, Pitesti, Buc., Constanta
Intrebare: cand vin pe autostrada spre Bucuresti pe unde ocolesc orasul sa ies direct pe autostrada soarelui. Nu am chef sa intru in oras si sa consum 10L de benzina sau mai mult, cautand iesirea... ![]() Deci, caut o ruta ocolitoare. Zicea cineva de Urziceni? -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Ai putea sa modifici ruta de la Sibiu si sa mergi pe Brasov-Ploiesti-Urziceni-Slobozia, de unde poti iesi apoi in autostrada s-ajungi la Fetesti sau sa treci Dunarea pe la Girgeni-Vadu Oii. Eu am fos anul trecut pe partea asta(Ploiesti-Urziceni-Slobozia-Gourgeni-Vadu Oii-Constanta) si mi s-a parut lejer atat la dus cat si la intors, desi era inceputul lui August.
Daca nu, oricum tu o sa ajungi in Bucuresti sambata, cand e lejer de traversat si n-are rost sa te complici cu rute ocolitoare doar ca sa eviti Bucurestiul. -------------------- 316
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Ai putea sa modifici ruta de la Sibiu si sa mergi pe Brasov-Ploiesti-Urziceni-Slobozia, de unde poti iesi apoi in autostrada s-ajungi la Fetesti sau sa treci Dunarea pe la Girgeni-Vadu Oii. Eu am fos anul trecut pe partea asta(Ploiesti-Urziceni-Slobozia-Gourgeni-Vadu Oii-Constanta) si mi s-a parut lejer atat la dus cat si la intors, desi era inceputul lui August. Daca nu, oricum tu o sa ajungi in Bucuresti sambata, cand e lejer de traversat si n-are rost sa te complici cu rute ocolitoare doar ca sa eviti Bucurestiul. Nu recomand deloc drum intre Sibiu - Fagaras - Brasov. Este in lucru acuma si sunt zeci de semafoare unde e decat 1 singur banda pentru cele 2 sensuri de mers. Sunt si multe accidente. Se baga lumea (masini, autocar, TIR) pe rosu si apoi ajung in sant. De fapt si pe la Dealu Negru se lucreaza un pic dar acuma o luna am mers inca foarte bine acolo. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:55 PM |