IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> sfaturi despre schimbare motor, cam ce pasi sunt de facut?
CRM112
post Aug 18 2007, 09:50 AM
Post #1

100% BMW corupt

Group: Members
From: penthouse
Member No.: 1,040
Car: e34 FL dric
Engine: mm 143; trebuie ejectat

Pe masina (e32) e un m30 de 3500, la care impozitul e cat e. Am spus ok.
Ma batea gandul la inceputul anului sa schimb motorul cu un 3000 v8 dar mi s-a spus de la un service mai serios si binevoitor in operatii din astea ca experientele astea nu reusesc intotdeauna 100% asa ca am lasat-o asa.
......DAR smile.gif
De cand am prezentat-o si mi-a spus io's ca daca pun m30'u de 3000 in 6 cilindri (la care nu voiam sa ma gandesc) nu am de schimbat alte componente (si deci % de succes ar fi mai ridicat) am inceput sa am insomnii smile.gif si ganduri necurate (ca nu-i frumos ce fac - downgrade).

Ma puteti sfatui si pe mine cam cu ce pasi as avea de facut.
Astazi de exemplu am aflat ca am nevoie si de factura la motorul de 3000 pentru a-l putea omologa. Eu credeam ca il iau de unde il gasesc, il pun si ma programez la RAR.
Alta chestie - eu credeam ca nu e de schimbat decat blocul motor in sine (bucatatile de metal/aliaj cu cilindri in ele) - dar cica mai trebuie si baia de ulei...alternatorul...computerul (asta parca se potriveste in peisaj) ... & altele.

Va rog - cine stie - sa-mi spuna si mie cam ce pasi sunt de facut, la ce sa fiu atent, ce am de luat ca as vrea sa iasa bine din prima.

Un alt exemplu - cineva imi spunea ca sa pun un 2800 - de rechin (nu ca as vrea), dar asta stiu ca nu pot face ca nu a fost pe 7 e32.

Cu multumiri anticipate va sunt recunoscator pentru indrumari! smile.gif

This post has been edited by CRM112: Aug 18 2007, 09:53 AM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
316i
post Aug 18 2007, 11:41 PM
Post #2

Road Runner

Group: Members
From: La dreacu'
Member No.: 9
Car: BMW E30 08/90
Engine: 08/94 M42 318iST

N-ai nevoie de nici o factura. Suna la rar si intreaba decat sa te iei dupa ce zice unul si altul si asa sa apara tot felul de mituri urbane.

--------------------
16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st July 2025 - 10:32 PM