![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 404 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 242 Car: E46 Engine: M54 ![]() |
Dupa cum scrie si in titlu m-am hotarat sa o dau. Pentru cine nu stie masina: an de fabricatie 1991, motor 2,5 24v, 214.000 km, trapa, interior din piele neagra, oglinzi incalzite, ABS, jante 15'' cu 205/55 pe fata si 225/50 pe spate + 2 jante cu cauciucuri de iarna, inchidere centralizata si alarma. Masina arata si merge impecabil.
Pentru cei interesati pret 5.500 EUR. 0724.206.059 This post has been edited by Gimi: Jul 9 2007, 06:44 PM -------------------- Topas blau
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 404 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 242 Car: E46 Engine: M54 ![]() |
Unul dintre cele mai incredibile lucruri mi s-a intamplat in seara asta: am dat masina unui tip din Tecuci, un tip super ok si pasionat. Pana aici toate bune si frumoase. Partea incredibila insa abia acum urmeaza: a plecat din Buc sa o duca acasa si in apropiere de Tecuci, cand a iesit din benzinarie, un tip a facut brusc stanga in fata lui in nici 10 metrii...consecinta....toata fata masinii facuta praf.........Din fericire nici un om nu a fost ranit.
Insa eu sunt absolut terminat....nu ma asteptam ca astea sa fie ultimele poze cu masina mea...chiar imi doream sa aiba inca multi ani de viata in fata si sa fie macar la fel de frumoasa ca pana acum....dar se pare ca uneori viata iti rezerva niste suprize incredibile..... Imi pare foarte foarte foarte rau......... -------------------- Topas blau
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 05:58 AM |