Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand BMW 525 e34
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Gimi
Dupa cum scrie si in titlu m-am hotarat sa o dau. Pentru cine nu stie masina: an de fabricatie 1991, motor 2,5 24v, 214.000 km, trapa, interior din piele neagra, oglinzi incalzite, ABS, jante 15'' cu 205/55 pe fata si 225/50 pe spate + 2 jante cu cauciucuri de iarna, inchidere centralizata si alarma. Masina arata si merge impecabil.
Pentru cei interesati pret 5.500 EUR.
0724.206.059
georgem
De ce vrei sa o dai, te-ai hotarat sa treci la alt model?
Ma lasi pe mine sa fiu singurul cu E34 de pe forum?
Gimi
Da vreau un model mai nou. Si a ta e un model exemplar de e34, asa ca poate face fata cu brio intre "ursi" si "rechini" biggrin.gif
ionusunt
cum sa nu reziste ....doar e fratele mai mare al ursului smile.gif tongue.gif o sa aibe grija de noi sa ne pazeasca laugh.gif
316i
The highway express, da? thumbup.gif
Gimi
UP !!

nimeni interesat sad.gif
Gimi
up !
Gimi
Pret nou: 5000 EUR
ve
Nu are aer conditionat, nu?
Gimi
Este singurul lucru care ii lipseste.
Gimi
Inca de vanzare. Pret nou 4500 EUR !!
Mai bine nu se poate smile.gif
Gimi
Unul dintre cele mai incredibile lucruri mi s-a intamplat in seara asta: am dat masina unui tip din Tecuci, un tip super ok si pasionat. Pana aici toate bune si frumoase. Partea incredibila insa abia acum urmeaza: a plecat din Buc sa o duca acasa si in apropiere de Tecuci, cand a iesit din benzinarie, un tip a facut brusc stanga in fata lui in nici 10 metrii...consecinta....toata fata masinii facuta praf.........Din fericire nici un om nu a fost ranit.
Insa eu sunt absolut terminat....nu ma asteptam ca astea sa fie ultimele poze cu masina mea...chiar imi doream sa aiba inca multi ani de viata in fata si sa fie macar la fel de frumoasa ca pana acum....dar se pare ca uneori viata iti rezerva niste suprize incredibile.....
Imi pare foarte foarte foarte rau.........
georgem
Adica ai vandut masina si cumparatorul in drum spre casa a facut accident? Mare pacat sad.gif
iulian518i
Am ramas singurul cu E34 intretinut si nelovit? biggrin.gif
Intradevar mare pacat.... sad.gif
georgem
QUOTE (iulian518i @ Sep 13 2007, 02:48 PM) *
Am ramas singurul cu E34 intretinut si nelovit? biggrin.gif
Intradevar mare pacat.... sad.gif

De unde, nici vorba. Eu ce sunt aici?
iulian518i
Scuze, pe urma te-am vazut si pe tine cu topicul cu 525-ul de 7000euro....sa o stapanesti sanatos si fara probleme...si eu trebuie sa-i fac la a mea niste rebucsari, ceva capete de bara...dar astept sa vand e28-ul celalalt...ca alti bani nu am de unde....
Gimi
Din fericire am inteles ca tipul a reparat-o integral, a vopsit-o din nou (tot neagra) si chiar a adus unele imbunatatiri: jante pe 17, proectoare. thumbup.gif
Abia astept sa vad niste poze cu ea asa cum arata acum. Oricum, din fericire se pare ca isi continua "viata" asa cum mi-am dorit ok.gif
georgem
Daca faci rost de poze poate le pui si aici smile.gif
reactor_share
Offtopic! Vorba tatalui unui prieten de al meu, care a avut la randul lui tot un BMW, dar E30:
citez " BMW_urile astea au atractie la fund " am incheiat citatul!

Imi pare rau ca ni se intampla lucrurile astea. Eu nici acum nu am reusit sa imi cumpar altceva. De E28 nu mai incape vorba, ca nu am ce sa cumpar, asa ca trebuie sa ma reorientez.

In fine, felicitari ca ai reusit sa o vinzi, si poate vb. cu prop. sa intre si el pe forum si sa ne spuna despre el si noua achizitie.

Iar tu, in continuare ce preferinte ai?
Gimi
Merci smile.gif Nu stiu exact inca ce o sa urmeze. Dar cu siguranta va avea topic la "Masina mea" wink.gif
super_vyo
Ce spuneai?Ca esti singurul cu E 34?In nici un caz...Sunt si yo...ALATURI DE VOI
io'sŪ
QUOTE (super_vyo @ Sep 21 2007, 06:07 PM) *
Ce spuneai?Ca esti singurul cu E 34?In nici un caz...Sunt si yo...ALATURI DE VOI

iti poti descrie masina aici intr-un nou topic
MeHigh
Si eu cu E34, proaspat achizitionat. Voi pune curand poze la rubrica "masina mea". Drum bun tuturor, si ban de fan pentru caluti.Si eu cu E34, proaspat achizitionat. Voi pune curand poze la rubrica "masina mea". Drum bun tuturor, si bani de fan pentru caluti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.