![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 489 Joined: 30-June 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 1,005 Car: E30 320i sedan '86 Engine: M20 2.0 130CP ![]() |
M-am saturat sa fiu tot sofer de dacie si vreau sa-mi cumpar E30 4usi, am gasit 2 la mine in oras care arata binisor. la exterior totul ok.un 318gri si un 320 mov metalizat.
Problema e in felul urmator: ce sa verific dpdv mecanic cand merg in proba cu ele sa vad pe care sa o aleg. cum imi dau seama ca nu sunt probleme la diferential, cardan, cutie, caseta de directie? si la motor cum imi dau seama daca consuma ulei sau are probleme? -------------------- Simfonia celor 6 cilindrii
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Ia-o si du-o la un service de incredere din oras de la voi, ca sa-i faca o verificare generala, dupa care negociaza in functie de defectele gasite si piesele care eventual trebuie inlocuite. Ai grija la masinile lovite!!Succes
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Ia-o si du-o la un service de incredere din oras de la voi, ca sa-i faca o verificare generala, dupa care negociaza in functie de defectele gasite si piesele care eventual trebuie inlocuite. Ai grija la masinile lovite!!Succes ai grija si la RUGINA!!motorul il schimbi cu 10 milioane lei ..carcasa sa fie buna neruginita si nelovita (rau ) -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 10:36 AM |