![]() |
![]() |
![]()
|
||||||||||||||||||||||||||
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 142 Joined: 30-November 06 From: BUCURESTI Member No.: 481 Car: e 30 Engine: m5 e34-316cp+nos=490 ![]() |
Va salut pe toti,am fost invitat sa imi prezint masina aici si asta am de gand sa si fac
Multi din voi o stiti dar mai mult ca sigur nu amanuntit asa ca am sa va dau eu mai multe amanunte Este vorba de o restaurare completa+foarte multe modificari,masina are acum un motor de m5 e34 3,6(s38b36)de 316cp+sistem de nitro dair port ce dezvolta 490 cp in urma unuor teste repetate pe dyno,o sa va atasez poze sa vedeti cum era si cum este acum.O sa revin cu mai multe detalii si cu mai multe poze............
Reason for edit: resize foto
|
|||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Robert TXA a avut TXA inainte ... el a facut o mare parte din istoria TXA-ului, Robert i-a vandut masina lu Marius si el continua sa faca istorie cu TXA
![]() Foarte tare masina, o mai vad din cand in cand prin Macaralei ... ![]() This post has been edited by 05aBi: Jul 25 2007, 04:02 PM -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 142 Joined: 30-November 06 From: BUCURESTI Member No.: 481 Car: e 30 Engine: m5 e34-316cp+nos=490 ![]() |
Robert TXA a avut TXA inainte ... el a facut o mare parte din istoria TXA-ului, Robert i-a vandut masina lu Marius si el continua sa faca istorie cu TXA ![]() Foarte tare masina, o mai vad din cand in cand prin Macaralei ... ![]() aceasta masina daca nu ajungea la mine poate in ziua de astazi nici nu mai exista si cei care cunosc masina bine stiu in ce stadiu am luat masina si in ce stadiu se afla acum si ce performante de invidiat are,la masina asta nu a mai ramas decat scheletul adica sasiul dar nici acela in intregime,in rest ce sa zic numai bine si ne vedem pe strazi........ ceea ce am facut eu din acest urs(e30) este foarte greu dar nu imposibil,cei care vreti sa faceti ceva asemanator va stau la dispozitie cu explicatii dar numai in cazul in care v-ati apucat deja de treaba....... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 06:46 AM |