IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Caut diferential, pentru motor 524 td pus pe E12
moran_mv
post Jul 25 2007, 11:07 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 1,037
Car: E12
Engine: 2.4 110CP

Salutare! Am un E12 model 524 cu motor 2.4 TD fabricat in '84 (TD scrie in cartea de identitate, dar eu nu am vazut nimic turbo pe acolo). Pentru ca nu am diferential, nu imi functioneaza ceasurile de bord, caci motorul initial a fost 2.0 benzina si avea bordul cuplat la diferential prin cabluri. Cu multa vreme in urma gasise varul meu un astfel de diferential .... dar de atunci nu am reusit sa gasesc ceea ce caut.
Va rog mult, daca aveti idee de ceva, anuntati-ma si pe mine. Multumesc mult.... si inca ceva ... cum deduc ce model de motor am? (ma refer la M60, M20, etc ..)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
moran_mv
post Jul 26 2007, 11:34 PM
Post #2

0% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 1,037
Car: E12
Engine: 2.4 110CP

QUOTE (moran_mv @ Jul 26 2007, 12:07 AM) *
Salutare! Am un E12 model 524 cu motor 2.4 TD fabricat in '84 (TD scrie in cartea de identitate, dar eu nu am vazut nimic turbo pe acolo). Pentru ca nu am diferential, nu imi functioneaza ceasurile de bord, caci motorul initial a fost 2.0 benzina si avea bordul cuplat la diferential prin cabluri. Cu multa vreme in urma gasise varul meu un astfel de diferential .... dar de atunci nu am reusit sa gasesc ceea ce caut.
Va rog mult, daca aveti idee de ceva, anuntati-ma si pe mine. Multumesc mult.... si inca ceva ... cum deduc ce model de motor am? (ma refer la M60, M20, etc ..)

Va multumesc mult! Deci este M21... Oricum o sa pun si niste poze, doar ca in momentul asta masina arata dezastruos, caci se afla la capitolul reconditionare. Iar in legatura cu diferentialul, sunt interesat, atat ca va trebui sa vedem daca se potriveste...eu mai mult nu stiu sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 11:38 PM