![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 6 Joined: 25-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,037 Car: E12 Engine: 2.4 110CP ![]() |
Salutare! Am un E12 model 524 cu motor 2.4 TD fabricat in '84 (TD scrie in cartea de identitate, dar eu nu am vazut nimic turbo pe acolo). Pentru ca nu am diferential, nu imi functioneaza ceasurile de bord, caci motorul initial a fost 2.0 benzina si avea bordul cuplat la diferential prin cabluri. Cu multa vreme in urma gasise varul meu un astfel de diferential .... dar de atunci nu am reusit sa gasesc ceea ce caut.
Va rog mult, daca aveti idee de ceva, anuntati-ma si pe mine. Multumesc mult.... si inca ceva ... cum deduc ce model de motor am? (ma refer la M60, M20, etc ..) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 6 Joined: 25-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,037 Car: E12 Engine: 2.4 110CP ![]() |
Salutare! Am un E12 model 524 cu motor 2.4 TD fabricat in '84 (TD scrie in cartea de identitate, dar eu nu am vazut nimic turbo pe acolo). Pentru ca nu am diferential, nu imi functioneaza ceasurile de bord, caci motorul initial a fost 2.0 benzina si avea bordul cuplat la diferential prin cabluri. Cu multa vreme in urma gasise varul meu un astfel de diferential .... dar de atunci nu am reusit sa gasesc ceea ce caut. Va rog mult, daca aveti idee de ceva, anuntati-ma si pe mine. Multumesc mult.... si inca ceva ... cum deduc ce model de motor am? (ma refer la M60, M20, etc ..) Va multumesc mult! Deci este M21... Oricum o sa pun si niste poze, doar ca in momentul asta masina arata dezastruos, caci se afla la capitolul reconditionare. Iar in legatura cu diferentialul, sunt interesat, atat ca va trebui sa vedem daca se potriveste...eu mai mult nu stiu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:38 PM |