![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 10-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,013 Car: E30 Engine: m20b25 325ix ![]() |
Din '84 320i motronic 125cp cica 140.000km dar nu prea cred(a fost tinuta in garaj de un roman care lucra in germania si mergea cu ea doar cand venea in tara).sunt indragostit de ea...motorul e in mintile lui,trage de rupe,la cutie am ceva probleme(sau nu mai are ulei) si la crucea de la cardan cred, k atunci cand ridic ambreiajul la plecarea de pe loc sau cand il bruschez se aude o lovitura metalica.altceva ce sa va mai zic...bag niste poze
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
nu o mai alerga asa pana nu ii schimbi uleiu...nu zice nimeni sa nu mergi tare cu ea,ca daia ai 6 cil ..dar cu ulei nasol si vechi nu e bine .....si pune rs daca mergi turat ca e mai bine .+ca ideea e sa nu o rupi continuu ,nu sa nu dai in ea
![]() This post has been edited by ionusunt: Jul 15 2007, 06:00 AM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:27 PM |