![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Vreau sa stiu daca cineva a montat aftermarket, pe un E 28 A.C., si daca intr-adevar, a facut cineva acest lucru, poate ne spune si costuri,timp de executie, amanunte. In ultima vreme se impune cu mare urgenta instalarea unui astfel de sistem, datorita temperaturilor foarte mari, acesta fiind si motivul pentru o eventuala despartire de model, nu neaparat de marca.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
vesti proaste despre aerul conditionat.
nu pot sa il montez. lipsesc prea multe piese sunt prea multe combinatii de facut si cedez.refuz sa mai fac combinatii la masini de azi incolo. nu se potriveste radiatorul lipseste un plastic care face legatura intre aeroterma de aer si aia de aer cond. lipseste sau nu am gasit eu in masina suportul de compresor de pe motor. 1 conducta de la radiatorul de ce o fi el nu merge la diametru consola veche nu merge. radiator prea mare tre sa tai niste tabla acolo si nu mai vreau . conductele nu vin pe traseu si alte dastea. deci manole sper sa nu dai blesteme sau acatiste de rau dar am incercat pur si simplu ma innebunit.credeam ca va merge mai usor.dar din nefericie merge prea greu adica nu merge apropo aerul cumparat de tine este de pe un diesel sau benzina ca am tras o privire la masian lu til cu aer cond si conductele au alta configuratie maine ma apuc sa montez la loc. sorry -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 02:00 PM |