![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 81 Joined: 30-May 07 Member No.: 945 Car: E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
Ce scule ai nevoie sa vopsesti de unu singur o masina...? Stie cineva...
ca daca si dupa saptamana asta imi ramane una din masini vopsita prost ma apuc sa mi-o fac singur pe onoarea mea... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Ce scule ai nevoie sa vopsesti de unu singur o masina...? Stie cineva... ca daca si dupa saptamana asta imi ramane una din masini vopsita prost ma apuc sa mi-o fac singur pe onoarea mea... Cred ca cel putin la fel de important ca vopsirea este faza de PREGATIRE. Curatarea de rugina, chituirea, slefuirea, grunduirea (desi am observat ca multi sar peste grunduire si rau fac) samd. Si in ultima faza, curatarea de restul de impuritati ramase de la operatiile precedente. Deci daca vrei sa te ocupi singur, ar trebui sa iei in calcul si sculele necesare pentru cele de mai sus, in special curatarea de rugina si slefuirea. -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 01:00 AM |