Apple
Jul 10 2007, 12:41 PM
Ce scule ai nevoie sa vopsesti de unu singur o masina...? Stie cineva...
ca daca si dupa saptamana asta imi ramane una din masini vopsita prost ma apuc sa mi-o fac singur pe onoarea mea...
316i
Jul 10 2007, 01:25 PM
Ai nevoie de pistol bun, de materiale si de cuptor.

Asa se intampla cand dai de un vopsitor prost.
bartro
Jul 10 2007, 02:35 PM
QUOTE (Apple @ Jul 10 2007, 01:41 PM)

ca daca si dupa saptamana asta imi ramane una din masini vopsita prost ma apuc sa mi-o fac singur pe onoarea mea...
Un loc fara praf, rabdare, compresor de aer cu debit peste cele ieftine, pistol de vopsit. Consumabile. Cuptor e optional.
316i
Jul 10 2007, 06:09 PM
Cuptor optional? Glumesti, nu?
INTERCEPTOR
Jul 11 2007, 12:02 PM
si mie mi AR PRINDE BINE SA MI VOPSESC MASINA SINGUR
ca si de a mea si a batut joc.nu de masina cat de bani si de munca mea..bani e clar ca nu i mai recuperez dar ai duc masina inapoi .sa se spele cu ea pe cap.si o sa i mai cumpar vopsea si lac.restul e treaba lui
316i
Jul 11 2007, 12:53 PM
Defapt corect ar fi sa nu-i cumperi tot tu, din nou, vopsea si lac.
uwe
Jul 11 2007, 02:19 PM
inafara de tot ce s-a enumerat pe aici mai ai nevoie si de experienta
chestiile astea care vi se intampla sunt datorate faptului ca va vopsiti masinile cu 400-500 euro
la banii astia mai greu un vopsitor bun si serios...
parerea mea
Sorin
Jul 11 2007, 02:27 PM
asta e, nu toti sunt artisti
uwe
Jul 11 2007, 02:34 PM
sa nu ma intelegeti gresit,dar...
TiL
Jul 11 2007, 03:05 PM
Cat dai atata face, stim. Si-ar mai fi o chestie, cred eu. Trebuie sa ai grija la culoarea pe care o alegi. Exista culori pretentioase pe care nu oricine e in stare sa le puna bine pe masina dar si culori mai putin pretentioase care nu evidentiaza imperfectiunile.
316i
Jul 11 2007, 04:17 PM
QUOTE (uwe @ Jul 11 2007, 03:19 PM)

chestiile astea care vi se intampla sunt datorate faptului ca va vopsiti masinile cu 400-500 euro
parerea mea
INTERCEPTOR
Jul 11 2007, 10:04 PM
daca voua vi se par 24 de milioane 400 500 atunci nu mai am ce sa te inteleg gresit
poate alti vor masina vopsita cu 400 500 dar nu eu ,.nu ma intelege gresit
316i
Jul 11 2007, 10:33 PM
Nu era vorba de tine.

Era vorba de tendinta generala.
io'sŪ
Jul 12 2007, 12:46 AM
QUOTE (uwe @ Jul 11 2007, 03:19 PM)

parerea mea
lasati-ma sa fac si eu asa:
.gif)
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 11 2007, 11:04 PM)

daca voua vi se par 24 de milioane 400 500 atunci nu mai am ce sa te inteleg gresit
poate alti vor masina vopsita cu 400 500 dar nu eu ,.nu ma intelege gresit
in cazul asta trebuie batut bine vopsitorul, parerea mea e sa-ti dea banii inapoi si sa gasesti in alta parte s-o faci ca-ci nu ai certitudinea ca o sa iasa bine ...
nmg
Jul 12 2007, 08:14 AM
QUOTE (Apple @ Jul 10 2007, 01:41 PM)

Cred ca cel putin la fel de important ca vopsirea este faza de PREGATIRE. Curatarea de rugina, chituirea, slefuirea, grunduirea (desi am observat ca multi sar peste grunduire si rau fac) samd. Si in ultima faza, curatarea de restul de impuritati ramase de la operatiile precedente.
Deci daca vrei sa te ocupi singur, ar trebui sa iei in calcul si sculele necesare pentru cele de mai sus, in special curatarea de rugina si slefuirea.
Apple
Jul 12 2007, 09:04 AM
fratilor...
vopseaua lacul tot tacamul au fost standox... luate in cantitati mai mari decat ar fi intrat... pregatirea de vopsire am facut-o cu mana mea... am preferat sa ma chinui vreo 2 saptamani cate 2-3 ore pe zi facand numai asta...
manopera a fost de 350 de euro... doar manopera... chipurile asa ... un pret prietenesc ca am ajuns la ala prin cineva la care avea obligatii vopsitorul... materialele i le-am dus eu... pai sa nu ii dau in cap?
sorry uwe... da nu mi se pare ok... si suma totala, care a fost de aproape 1000 de iepuroi zic eu ca e suficienta... mai bine vopseam dreacu e34-ul de banii astia... asa ... mi-a stricat bunicutza...
uwe
Jul 12 2007, 10:19 AM
QUOTE (Apple @ Jul 12 2007, 10:04 AM)

fratilor...
vopseaua lacul tot tacamul au fost standox... luate in cantitati mai mari decat ar fi intrat... pregatirea de vopsire am facut-o cu mana mea... am preferat sa ma chinui vreo 2 saptamani cate 2-3 ore pe zi facand numai asta...
manopera a fost de 350 de euro... doar manopera... chipurile asa ... un pret prietenesc ca am ajuns la ala prin cineva la care avea obligatii vopsitorul... materialele i le-am dus eu... pai sa nu ii dau in cap?
sorry uwe... da nu mi se pare ok... si suma totala, care a fost de aproape 1000 de iepuroi zic eu ca e suficienta... mai bine vopseam dreacu e34-ul de banii astia... asa ... mi-a stricat bunicutza...

mai
am mai zis nu vreau sa ma intelegi gresit
eu ma refeream la 400-500 cu masina la cheie
asta nu e posibil in conditiile in care 1 l de vopsea de calitate mai buna costa cam 400 ron
si intra cel putin 3 l
apoi mai sunt restul de materiale...si munca deci...
acum sper ca am fost inteles
INTERCEPTOR
Jul 12 2007, 05:15 PM
pai aia care vor la cheie cu 400 euro s afie sanitari.eu am dat jos tot de pe masina si pun singur tot pe masina.deci s amai scazut manopera montaj demontaj asta normal era treaba lor da nu vreau s ami distruga ei cine ste ce pe acolo.vopseaua iti dai seama ca e standox cu set lac intaritor diluant tot standox.am luat si spritz chit tot standox.mama lu masa ca eu nu mi bat joc de masini .eu vrea calitate nu ieftin.problema la asta a fost finisarea. groaznica.numai gaurele numai bucati unde se vede ca a slefuit cu smirghle gros.si vopseaua data aiurea si lac de lac nu mai vb .daca nici cu standox nu mai vopsesti bine atunci ........sa vad ce zice.eu atata ofer 1 2 litri de vopsea cu lac cu tot.restul in priveste.inclusiv cabina de la cuptor.una peste alta cred ca o sa ajung si eu pe la 900 1000 .
eu cred ca si au luat lumea in cap cu vospitul ,multe masini ,mult de munca ,si au inceput sa dea rasol.lasa ca merge ,sau ceva de genul.
ionusunt
Jul 14 2007, 08:57 AM
si 316i (vlad) zicea ca i-au dat rasol cu jantele .clar au ceva...cred ca stau prea mult in cuptor acolo si se ametesc de la vopsea
316i
Jul 14 2007, 10:09 PM
Da, din a doua e cu succes, dupa ce zbieri la ei se trezesc din ameteala.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.