![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 81 Joined: 30-May 07 Member No.: 945 Car: E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
Ce scule ai nevoie sa vopsesti de unu singur o masina...? Stie cineva...
ca daca si dupa saptamana asta imi ramane una din masini vopsita prost ma apuc sa mi-o fac singur pe onoarea mea... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
inafara de tot ce s-a enumerat pe aici mai ai nevoie si de experienta
chestiile astea care vi se intampla sunt datorate faptului ca va vopsiti masinile cu 400-500 euro la banii astia mai greu un vopsitor bun si serios... parerea mea |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
inafara de tot ce s-a enumerat pe aici mai ai nevoie si de experienta chestiile astea care vi se intampla sunt datorate faptului ca va vopsiti masinile cu 400-500 euro la banii astia mai greu un vopsitor bun si serios... parerea mea lasati-ma sa fac si eu asa: ![]() daca voua vi se par 24 de milioane 400 500 atunci nu mai am ce sa te inteleg gresit in cazul asta trebuie batut bine vopsitorul, parerea mea e sa-ti dea banii inapoi si sa gasesti in alta parte s-o faci ca-ci nu ai certitudinea ca o sa iasa bine ...
poate alti vor masina vopsita cu 400 500 dar nu eu ,.nu ma intelege gresit -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 08:28 AM |