![]() |
![]() |
![]()
|
|||||
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 29-May 07 From: BRASOV Member No.: 942 Car: momentan nimic Engine: lipsa ![]() |
ce parere aveti voi despre noul bmw seria 7 care o sa apara in 2008. eu unu zic asa. din spate parca e actuala seria 3 din fata parca e seria 5 si din laterala parca e aston martin. iar masina ca total mise pare ca se apropie forte mult de audi a6 . cel putin farurile parca sunt identice.
![]() -------------------- SAME SHIT. OTHER DAY.
|
||||
|
|||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 29-May 07 From: BRASOV Member No.: 942 Car: momentan nimic Engine: lipsa ![]() |
ma nus cum o sa arata ca nu lucrez la ei. eu nu am zis ca e urata. e chiar ok singura chestie e ca parca prea seamana cu alte modele ale altor producatori. uitativa de ex la proiectoare ca sunt aproape identice si ca forma si ca amplasare cu cele de la audi.am zis doar ca ma astepam la altceva. la ceva mai spectaculos. hai sa o luam altfel. cat la suta seamna masina asta cu imaginea pe care ve-o faceati voi in cap despre urmatoarea serie 7.
-------------------- SAME SHIT. OTHER DAY.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:34 AM |