Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bmw seria 7 -2008
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
SILE
ce parere aveti voi despre noul bmw seria 7 care o sa apara in 2008. eu unu zic asa. din spate parca e actuala seria 3 din fata parca e seria 5 si din laterala parca e aston martin. iar masina ca total mise pare ca se apropie forte mult de audi a6 . cel putin farurile parca sunt identice. sad.gif . sunt dezamagit. ma asteptam la altceva. desi poate in realitate e mai faina. asa patesc cu toate modelele noi de bmw care apar in poze nu imi plac da in realitate parca mai merg si cu timpul incep sa le indragesc. actuala seria 7 pare mai masculina mai robusta asta parca e si mai feminina.

Click to view attachment Click to view attachment
Click to view attachment Click to view attachment
TiL
Eu zic ca pe ansamblu masina arata mult mai bine decat actuala serie 7 si se ioncadreaza pe noua linie desrisa de seria 3 coupe.
Cel mai mult imi place usa din spate, arata superbine, si cred ca designul usii spate a fost punctul forte cam la toate modelele BMW, asa ca era destul de greu sa scoata una "si mai si".

Ideea de a mari grila fata asemanator modului in care au facut-o cei de la Audi ramane de discutat... nu'sh ce sa zic.
SILE
parerea mea. cea mai tare usa vreodat produsa de bmw(usa spate) e pe e28. asa am eu impresia imi place la nebunie.
TiL
Aceeasi usa e si pe E12 wink.gif
Si mie imi place mult. Dar asta de la septar e thumbup1.gif
TiL
Inca un mare plus in pozele de mai sus:
si-au adus aminte ca odata BMW avea LINIE. Aia de pe aripa fata pana la stopul spate, trecand peste usi si aripa spate. Linia asta a fost pusa doar la misto pe E65 iar E60 vad ca n-o are deloc vio (33).gif Adica are o caricatura, nu are curba aia cu inflexiune ca la restul modelelor.
INTERCEPTOR
e mai frumoasa decat actuala serie 7 si mai urata decat e 38.da imi place rau
ionusunt
si mie imi place dar ce au facut bmw intre anii 60 si 90 nu vopr mai face niciodata sad.gif
n3o
eu unu la toate am fost sceptic si in timp am inceput sa imi placa toate .... cat despre pozele astea sunt mai vechi si nu sunt decat niste photoshoape obosite dupa e92 nici o sansa sa arate asa dry.gif
SILE
ma nus cum o sa arata ca nu lucrez la ei. eu nu am zis ca e urata. e chiar ok singura chestie e ca parca prea seamana cu alte modele ale altor producatori. uitativa de ex la proiectoare ca sunt aproape identice si ca forma si ca amplasare cu cele de la audi.am zis doar ca ma astepam la altceva. la ceva mai spectaculos. hai sa o luam altfel. cat la suta seamna masina asta cu imaginea pe care ve-o faceati voi in cap despre urmatoarea serie 7.
n3o
20% cu indulgenta seamana prea mult cu e92 nici e90-ul nu seamana atata cu coupe-ul da 7-ele cu 3-ul e aiurea o dat cu cremwurst-ul in balta dk o sa fie asta urmatoarea serie 7 tongue.gif ...cat despre proiectoare sunt exact cele dupa 5-ar e60 si cum arata si unde sunt amplasate asa arata partea de jos la bara stock de seria 5 e60
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.