![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Z4 Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 748 Joined: 26-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 Car: exE46 325Ti Engine: exM54TU 2.5 192cp ![]() |
Eu sincer m-am saturat profund de acest oras.Pe strada nu mai e loc,pe trotuar masini,pe locuri de parcare goale cum ar tb sa fie masini din nou+civilizatia care nu exista de exemplu sa lasi spatiu in coloana la straziile laterale
![]() ![]() ![]() ![]() Ce ziceti de un scuter?este el o solutie viabila?ce riscuri sa iau in considerare?10x -------------------- exE46 325Ti, Silver metallic.
Suzuki GSR600 B-King K7,Blue ; Kawasaki ZZR1400A 2008,Metallic Midnight Sapphire Blue ; Sachs MadAss125 2009,Matte Black. Motocicleta mea Suzuki GSR600 Motocicleta mea Kawasaki ZZR1400 Motoreta mea Sachs MadAss125 Acoperisul meu de iarna: Green Cozy Tico ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
vroiam acum ceva timp sa imi fi luat o aprilia rs 125 ....foarte manevrabila usoara si isi face treaba foarte bine si mai ales arata de nota 10+ este mai mult o copie dupa honda cbr sau yamaha r6 totusi nu mi-am dus planul pana la sfarsit dar zilele astea am vazut una noua si am dat intamplator de poze cu generatia noua de la aprilia si nu pot sa zic decat ca sunt indragostit si pana la sfarsitul verii sau prin iarna daca nu intervine ceva sunt foarte tentat sa imi iau una sh. puterea este limitata la 15 cai si 80km/h ora special pentru incepatori singura parte proasta este sunet-ul nush la astea noi dar la alea vechi zici ca ai iesit cu pocnitoarea pe strada ...drujba suna supersport pe langa ea...
This post has been edited by n3o: Jun 19 2007, 02:18 PM -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 01:34 PM |