![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
salutare
zilele trecute i-am imprumat masina unui prieten, si azi trebuia sa mi-o aduca inapoi, dar in schimb m-a sunat sa-mi spuna ca s-a aprins becul la ulei si ca nu a mai vrut sa mearga cu ea sa nu se duca motorul, si a tractato de pe autostrada pana in buc, acum el zicea sa ii spun eu de unde sa cumpere alta pompa (e vorba de un motor 2.0l din 82 in 6 pistoane injectie), eu unul habat nu am, stiti voi pe unde sa caut? eu maine dupa 1 ma duc pe la el sa vad care e treaba cu masina, sper sa nu fie alt ceva mai grav. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
uleiul nu e la nivel, cand a fost schimbat a fost pus cat scrie la carte, dar eu am baia de ulei infundata, si deci spatiul pt ulei este mai mic, si uleiul e peste nivel, nu stiu cum sa verific sonda de ulei, asa ca te rog sa-mi spui cum sa fac asta
![]() da, cred ca mergea ok, nu am observat nimic ciudat ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:28 AM |