IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> da sau ba?
dust
post Jun 9 2007, 04:25 PM
Post #1

God himself?

Group: Members
From: Cluj-Napoca (The Highlands)
Member No.: 388
Car: BMW nu mai e
Engine: nici motor

Am fost astazi sa vad un 320 din 99` pentru ca vreau sa revin la BMW, masina arata si merge enervant de bine MAI PUTIN ceva la cutie sau ambreaj...
Am observat ca in vitezele R, 1 si 2 intra foarte greu, fortzat sau chiar deloc dar daca bag in 3 si apoi dau 1 merge ok...
O alta problema este ca la schimbarea din 1 in 2 cand apas si las ambreajul se aude un cloncanit enervant, aceeasi chestie se aude cand apas brusc de tot ambreajul si sunt in terapta 1 sau 2, in restul treptelor nu face nici un fel de probleme. AM facut un test pe drum, am lasat masina in treapta 2 la relanti si am apasat brusc ambreajul si iar am auzit cloncanitul, apoi am dat drumul tot brusc la ambreaj si din nou acel cloncanit enervant. Repet: in alte trepte decat 1 si 2 acel cloncanit nu exista.
De la ce ar putea sa fie? ma intereseaza masina dar nu as vrea sa trebuiasca sa-i cumpar cutie si alte chestii...
Mersi!

--------------------
Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
batz
post Jun 15 2007, 04:59 PM
Post #2

55% BMW corupt

Member No.: 668
Car: E46 330i coupe
Engine: m54b30 231cp

bai,am si eu fix problema asta.numai ca mie imi intra ok in viteze.doar cand sunt in a1a a 2a si apas ambreaju brusc se aude ceva dubios ca si cum ar juca ceva acolo....daca afli exact ce avea bmwu p care vroial sal ieu sami zici si mie.ms biggrin.gif

+Quote Post
ionusunt
post Jun 15 2007, 05:54 PM
Post #3

jah soldier

From: cocalartown berceni
Member No.: 276
Car: E46 sedan 2.0d
Engine: M47TUD20 nusestieCP

QUOTE (batz @ Jun 15 2007, 05:59 PM) *
bai,am si eu fix problema asta.numai ca mie imi intra ok in viteze.doar cand sunt in a1a a 2a si apas ambreaju brusc se aude ceva dubios ca si cum ar juca ceva acolo....daca afli exact ce avea bmwu p care vroial sal ieu sami zici si mie.ms biggrin.gif

eu tocmai am schimbat placa si rulmentu de presiune.kitul costa 750 ron ,iar pe bucati 350 discul,470 placa,si 100 ron rulmentul.,asta la e30.
@batz-la tine s-ar putea sa se fi dus ceva pe acolo-disc,placa(tine mai mult de 100 d mii),ori rulmentul,ori timoneria,ori bucsa gare ghidoneaza timoneria,nu cred ca e vb de pompa sau cilindru(la zgomote ) .celmai bine astepti sa vezi ce se intampla pe parcurs,ca e mult rau de dat jos sa te uiti la ele .

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:59 AM