IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> pb ceasuri bord, ceasuri de 535 pe un 520
enucos
post May 1 2007, 06:57 AM
Post #1

18% BMW corupt
*

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 265
Car: E28
Engine: M20 2.0 125CP

sal, la ceasurile mele nu imi indica temperatura apei si nu-mim ergea turometrul, asa ca mi-am luat alte ceasuri, astea in loc de 220 au 260 pe bord, acum eu am mai multe nelamuriri:
1 - daca ale mele aveau 220 si astea au 260 mai indica viteza corect?
2 - cu ale mele imi arata ca am 30 de litri de benzina, cu astea imi arata 40, nu e cam mare diferenta? care ar putea fi cauza?
3 - la astea pe care le-am laut de al 535 nu imi mergea consumul, asa caam schimbat motorasul ala sau ce naibi o fi cu ala de pe bordurile vechi, si consumul nu a scazut sub 20, inainte cred ca imi indica cat de cat corect consumul, ma gandesc ca o fi din cauza vitezometrului unsure.gif
4 - astea care le-am laut de pe 535 aveau si placuta cu becuri pt automata (aia pe care scrie P D N 1 2 3 ..) credeti ca influenteaza in vre-un fel absenta acelei placute?
5 - cu motorul cald imi arata ca sta la relanti la 6-700 turatii/min, e ok asa?

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
BykerBoy
post Jun 11 2007, 11:33 AM
Post #2

0% BMW corupt

From: IASI
Member No.: 588
Engine: m20 2.0 129CP

aceasi problema o am si eu cu bordul nu-mi merge acul de consum , ala de temp apei (cand vrea el) si cel de la benzina imi arata cu 20 de l mai putin dar in schimb becul se aprinde la timp

ce as putea face sa imi functioneze corect indicatorul de la temperatura apei si cel de la consum ?

This post has been edited by BykerBoy: Jun 11 2007, 11:35 AM

--------------------
Dream as live for ever, live as you die today !

+Quote Post
enucos
post Jun 11 2007, 06:18 PM
Post #3

18% BMW corupt
*

From: Bucuresti
Member No.: 265
Engine: M20 2.0 125CP

QUOTE (BykerBoy @ Jun 11 2007, 12:33 PM) *
aceasi problema o am si eu cu bordul nu-mi merge acul de consum , ala de temp apei (cand vrea el) si cel de la benzina imi arata cu 20 de l mai putin dar in schimb becul se aprinde la timp

ce as putea face sa imi functioneze corect indicatorul de la temperatura apei si cel de la consum ?

ai putea sa faci ca mine, sa cumperi alte ceasuri la care merge temperatura apei si consumul si indicatorul de rezervor sa le pui pe al tau, daca vrei eu pot sa-ti dau eu astea, dar nu stiu daca merge daca ai timp si esti dispus sa incerci ne intalnim si ti le dau, si vezi si tu poate reusesti sa le faci ceva

--------------------

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th June 2025 - 07:49 AM