![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Dragii mei colegi de forum,
Chiar m-am saturat de incompetenti, am schimbat vreo 3 service-uri pana acum, si tot degeaba. Deci, aveam acel TREMURAT la relanti, de care nu scapam nice chip. Au identificat cei de la service cum ca ar scapa motorina si ar pierde presiune pe la un injector. Am cumparat saiba-injector de rigoare, si azi am schimbat-o. Face exact la fel, la fel de neregulat, adica cand mai tare, cand mai incet, cand deloc. Tremura in toata regula, si doar la relanti. Pentru a va face o idee, despre cat de tare tremura, imi danseaza uneori bateria, de 105 A, care e destul de grea, plus ca se simte si in volan si habitaclul masinii. Cauze precum: tampoane motor, sau mai stiu eu ce altceva, sunt elminate, totul sta foarte bine si fix si la locul lor. Deci am fost la 3 service-uri si nimic, nimeni nu a stiut despre ce e vorba. M-am saturat. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Asa e normal sa pun apa distilata, ca cea de la robinet lasa reziduri.
Dar e un fel de antigel facut special sa fie combinat cu apa de la robinet. In fine, nu conteaza asta. Stiam ca antigelul albastru ataca garniturile la unele masini. E posibil ca si cel rosu sa faca la fel la alte masini. Eu i-am pus in iarna, antigel de la Interceptor care nu era nici rosu si nici albastru. Din acest motiv intreb acum. Flansa cardan a fost schimbat de Interceptor in toamna cand a fost la el. Cand am mers pe la service cu injectoarele mi-a zis ca ar trebui schimbata. Din cate stiu Interceptor mi-a pus una foarte buna, daca nu ma insel chiar noua. Atunci avea un pic de trepidatii cand plecam de pe loc. Iar dupa ce am inlocuit-o era alta masina. Acum nu mai am acele trepidatii, ci e senzatia ca s-ar rupe ceva, si numai atunci cand plec de pe loc si virez rotile. Si se aude exact de sub maneta de frana de mana. Oricum cand merg la service sa imi schimbe pompa am sa ma uit si pe dedesubt. M-a costat 163 RON pompa si 6 RON saiba injector. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 04:44 AM |