| Guest_jaffar_* |
Dec 3 2005, 04:37 PM
|
|
Guests |
povestiti-ne, cum stati cind conduceti ?
drept ? strimb ? pe spate, cu genunchii pe bord ? cu picioarele pe geam ? cu spatarul pe bancheta din spate ? etc eu stau lipit de scaun, ca sa simt cit mai bine masina din pacate scaunul meu este strimb de la un pilot care statea aplecat pe dreapta, si am inceput sa ma strimb si eu dupa el nu pot sa-i inteleg pe ce care isi tin spatarul la maxim pe spate incit sint nevoiti sa se intinda pentru a ajunge la volan. |
|
|
|
![]() |
Dec 5 2005, 07:19 PM
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP |
Io, cand eram cu Nova..
Bmw-ul il conduc de obicei cu stanga, fara a sta insa aplecat spre dreapta La drum lung/autostrada, in momentul in care depasesc 140-160 sau se iveste o situatie posibil dangeroasa Scaunul soferului il las cat pot de jos, sa pot vedea insa macar cativa cm de capota Prefer pozitia "scaun inclinat mai pe spate dar mai apropiat de volan" decat "scaun mai drept dar mai departat de volan/pedale" Tico il conduc de obicei cu degetul aratator dela mana stanga Directia e incredibil de usoara, comparativ cu pisicuta.. Bine, dupa ce pleci de loc.. -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 29th October 2025 - 06:24 PM |