![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
povestiti-ne, cum stati cind conduceti ?
drept ? strimb ? pe spate, cu genunchii pe bord ? cu picioarele pe geam ? cu spatarul pe bancheta din spate ? etc eu stau lipit de scaun, ca sa simt cit mai bine masina ![]() din pacate scaunul meu este strimb de la un pilot care statea aplecat pe dreapta, si am inceput sa ma strimb si eu dupa el ![]() nu pot sa-i inteleg pe ce care isi tin spatarul la maxim pe spate incit sint nevoiti sa se intinda pentru a ajunge la volan. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Io, cand eram cu Nova..
Bmw-ul il conduc de obicei cu stanga, fara a sta insa aplecat spre dreapta ![]() La drum lung/autostrada, in momentul in care depasesc 140-160 sau se iveste o situatie posibil dangeroasa ![]() Scaunul soferului il las cat pot de jos, sa pot vedea insa macar cativa cm de capota ![]() Prefer pozitia "scaun inclinat mai pe spate dar mai apropiat de volan" decat "scaun mai drept dar mai departat de volan/pedale" Tico il conduc de obicei cu degetul aratator dela mana stanga ![]() Directia e incredibil de usoara, comparativ cu pisicuta.. Bine, dupa ce pleci de loc.. ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:40 PM |