IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> da sau ba?
dust
post Jun 9 2007, 04:25 PM
Post #1

God himself?

Group: Members
From: Cluj-Napoca (The Highlands)
Member No.: 388
Car: BMW nu mai e
Engine: nici motor

Am fost astazi sa vad un 320 din 99` pentru ca vreau sa revin la BMW, masina arata si merge enervant de bine MAI PUTIN ceva la cutie sau ambreaj...
Am observat ca in vitezele R, 1 si 2 intra foarte greu, fortzat sau chiar deloc dar daca bag in 3 si apoi dau 1 merge ok...
O alta problema este ca la schimbarea din 1 in 2 cand apas si las ambreajul se aude un cloncanit enervant, aceeasi chestie se aude cand apas brusc de tot ambreajul si sunt in terapta 1 sau 2, in restul treptelor nu face nici un fel de probleme. AM facut un test pe drum, am lasat masina in treapta 2 la relanti si am apasat brusc ambreajul si iar am auzit cloncanitul, apoi am dat drumul tot brusc la ambreaj si din nou acel cloncanit enervant. Repet: in alte trepte decat 1 si 2 acel cloncanit nu exista.
De la ce ar putea sa fie? ma intereseaza masina dar nu as vrea sa trebuiasca sa-i cumpar cutie si alte chestii...
Mersi!

--------------------
Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
alex230ro
post Jun 9 2007, 07:36 PM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Insiders
Member No.: 15
Car: E30
Engine: M42

mai bine cauti una care sa mearga bine smile.gif si sa faci comparatie ,e posibil ca toate sa faca asa(la Ford se pare ca toate cloncane la schimbarea de viteza laugh.gif )

--------------------
cotetz 1,8is
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 03:25 AM