![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
povestiti-ne, cum stati cind conduceti ?
drept ? strimb ? pe spate, cu genunchii pe bord ? cu picioarele pe geam ? cu spatarul pe bancheta din spate ? etc eu stau lipit de scaun, ca sa simt cit mai bine masina ![]() din pacate scaunul meu este strimb de la un pilot care statea aplecat pe dreapta, si am inceput sa ma strimb si eu dupa el ![]() nu pot sa-i inteleg pe ce care isi tin spatarul la maxim pe spate incit sint nevoiti sa se intinda pentru a ajunge la volan. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Pai asa da
![]() Merge si cum ai scris prima data, dar n-am incercat. Cred ca e incomod rau. Am incercat sa merg cu bicicleta tinand mainile incrucisate, nu va zic ce a iesit ![]() Ca sa raspund la intrebarea topicului: Stau cum imi vine, de obicei in dreptul volanului, si de obicei relaxat (daca nu am viteza prea mare pentru traficul din jur). Scaunele se stramba spre dreapta pentru ca smecherii au pozitia de condus: mana stanga pe volan la ora 12 (ca sa li se vada lantul), corpul aplecat spre dreapta, cu mana sprijinita pe cotiera (daca exista), sau pe pasajul dintre scaun (e exagerat dar am vazut cazuri). Cu scaunele pe care le am eu acum nu pot sa stau aplecat/inclinat spre o directie. Pot sta cocosat dar nu-mi place. Cand virati folositi mana opusa directiei in care doriti sa virati ca sa impingeti volanul, nu trageti de el cu mana din directia in care vreti sa virati. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:01 PM |