![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 1-November 05 From: Bucuresti Member No.: 82 Car: E46 320d/2002 Engine: 2L 150CP ![]() |
Am patit-o iar....vineri. Pe Strada Dionisie Lupu. Prin centru, pe o strada paralela acu magheru. DECI ZONA MAGHERU E DE EVITAT COMPLET NOAPTEA!!!!! prima oara mi le-au ciordit de pe lg magazinu Eva. Nu mi-a venit sa cred cand mi-am vazut iar oglinizile violate.
![]() am plecat ofticat si injrand catre politie si p drum m-au oprit unii la un semafor sa ma intreb daca nu vreau niste geamuri :bashwall: si le-am luat,ce sa fac...ca n-aveam chef de alergat pe la politie si asigurari 1 luna d zile...in schimb,eram asa nervos ca m-as fi dus la politie cu noile gheamuri sa ia amprente dupa ele. se putea face ceva? daca le ziceam d unde le am puteau sa-i aresteze pe hoti? sau ma duceam degeaba si-mi mai luam si io amenda ca am cumparat de la "negru"? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
mai ales ca toti aveti bmw-uri
![]() sunt oglinzi de m3 in targ 500 de mii .. oricum oglinzile de fabrica de e46 arata ceva mai bine ca alea de dacie. vopsite bine nimeni nu isi da seama ca nu sunt oglinzi originale. iar un set de oglinzi de M electrice si incalzite se gasesc pe la 150 de euro -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 11:27 AM |