Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vesnica problema a geamurilor de la oglinzi furate
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
ironm
Am patit-o iar....vineri. Pe Strada Dionisie Lupu. Prin centru, pe o strada paralela acu magheru. DECI ZONA MAGHERU E DE EVITAT COMPLET NOAPTEA!!!!! prima oara mi le-au ciordit de pe lg magazinu Eva. Nu mi-a venit sa cred cand mi-am vazut iar oglinizile violate. sad.gif(
am plecat ofticat si injrand catre politie si p drum m-au oprit unii la un semafor sa ma intreb daca nu vreau niste geamuri :bashwall:
si le-am luat,ce sa fac...ca n-aveam chef de alergat pe la politie si asigurari 1 luna d zile...in schimb,eram asa nervos ca m-as fi dus la politie cu noile gheamuri sa ia amprente dupa ele. se putea face ceva? daca le ziceam d unde le am puteau sa-i aresteze pe hoti? sau ma duceam degeaba si-mi mai luam si io amenda ca am cumparat de la "negru"?
Darren
Nu le-aveai protejate in nici un fel?? Sper ca le-ai rupt picioarele alora si le-ai luat toata marfa .. si banii biggrin.gif
Zom
este delicata problema. pesimistii ar spune ca te duci degeaba la politie. altii ca nu trebuia sa iei geamurile alea. poate erau chiar ale tale, mai stii?
pana la urma, de ce nu le sablezi? incearca si metoda asta. mergi la orice geamgerie si vezi ce se intampla.
eu nu as lua de la hoti. repet: de unde stii ca nu erau chiar ale tale? este gretoasa procedura cu politia si asigurarile, dar mi se pare singura despre care avem ceva de discuat...

parerea mea!
alexandru_83
Si pe mine m-au intrebat unii la semafor pe Magheru(cum vii de la Studio Cafe) daca nu vreau "niste geamuri de oglinzi noi noute"...Cred ca asta se intampla joi seara...Erau oare ale tale? smile.gif
alexandru_83
Eu le am sablate de iarna trecuta si nu am mai avut nici o problema cu ele wink.gif
ironm
io le-am pierdut vineri si nu cred ca mi le-am cuparat tot p ale mele...nush daca aveau timp sa fuga dupa mine si sa mai si iasa din masina sa vina sa-mi bata in geam. in fine,am preferat var asta pt ca data trecuta am dat 9mil din buzunar ca sa rezolv treaba cu asigurarile...si am stat p drumuri 1luna..cu politia si cu asigurarile...du-te la AB...pai am dat p motorina mai mult de 500k.

si da,tre sa le sablez...nu mai merge sad.gif
imediat ce fac rost de bani... cam la cat aj o sablare si unde ar fi cel mai indicat s-o fac?
mersi
alexandru_83
Ultimul set de oglinzi si eu tot de la semafor mi le-am cumparat pt ca ma saturasem sa tot alerg pe la asigurari sad.gif (si acum am dosarul deschis acolo)
Sablatul m-a costa 300.000 si adresa lor e str.Aurel Vlaicu nr 23(zona Piata Galati)
Pun si o poza sa vezi cum au iesit
florin83
QUOTE (ironm)
Am patit-o iar....vineri.

daca va ambitionati si nu le sablati..

Am un prieten cu E46 care sta la Snagov mai mult si cand vine pe la facultate prin Bucuresti ramane fara oglinzi.. zice de juma de an ca sa merg cu el sa si le sableze, dar nu ajungem niciodata. S-a si saturat de cate le-a schimbat si acum merge fara oglinzi...

Unui prieten care le are sablate i-au furat carcasa de la oglinda da de sticle nu s-au atins. Cu alta ocazie i-au furat stergatoarele si de oglinzi nu s-au atins.. Deci chiar da rezultate biggrin.gif Pana sa si le sableze i le-au furat de cateva ori. Au furat o data chiar si una crapata pe care i-o imprumutasem eu sad.gif

Inainte sa mergi unde zice Alexandru, trebuie sa mergi la un magazin care lucreaza cu autocolante ca sa iti scrie numarul pe autocolant si apoi mergi la centrul ala de geamuri&oglinzi..
mishoo
QUOTE (alexandru_83)
Ultimul set de oglinzi si eu tot de la semafor mi le-am cumparat pt ca ma saturasem sa tot alerg pe la asigurari sad.gif (si acum am dosarul deschis acolo)
Sablatul m-a costa 300.000 si adresa lor e str.Aurel Vlaicu nr 23(zona Piata Galati)  

Le-am avut si eu sablate si tot mi-a luat-o pe aia din stanga,iar pe aia din dreapta a spart-o....asa ca depinde cat de bou e hotul..
SUPERBEC
mai ales ca toti aveti bmw-uri tongue.gif

sunt oglinzi de m3 in targ 500 de mii .. oricum oglinzile de fabrica de e46 arata ceva mai bine ca alea de dacie. vopsite bine nimeni nu isi da seama ca nu sunt oglinzi originale.

iar un set de oglinzi de M electrice si incalzite se gasesc pe la 150 de euro
alexandru_83
QUOTE (SUPERBEC)
mai ales ca toti aveti bmw-uri tongue.gif
iar un set de oglinzi de M electrice si incalzite se gasesc pe la 150 de euro

In targ?
SUPERBEC
poate si in targ... dar mai repede gasesti la magazine de tunning.. maxim 200 e.
alexandru_83
La Bavaria e 120 de euroi un geam de oglinda de E46 si la magazinele de tuning se vind 2 oglinzi complete de M cu 200euro? :eek:
SUPERBEC
vrei sa scriu pe litere oglinzi TIP M?

www.ebay.com cred ca gasesti sub 150

am avut pe pisica, au costat fix 150 electrice si incalzite.. dar nu am mai apucat sa le vopsesc.
da_joint
QUOTE (alexandru_83)

un numar de telefon nu ai?
florin83
te duc eu mah daca vrei.. smile.gif
da de ce vrei sa le sablezi.. nu se uita hotii la d-astea vechi biggrin.gif
da_joint
QUOTE (florin83)
te duc eu mah daca vrei.. smile.gif  
da de ce vrei sa le sablezi.. nu se uita hotii la d-astea vechi biggrin.gif

nu ptr. mine....am un tov. cu un e46
alexandru_83
QUOTE (da_joint)
un numar de telefon nu ai?

Pentru ce vrei sa suni nu inteleg...
mgrx
Altceva in afara de sablat se poate face la ele?

Eu nici n-am apucat sa dau jos nr rosii si am ramas fara ele, desi erau complet sparte si, practic, de nefolosit.

Si au pliat si oglinzile la loc, dupa operatie smile.gif
mertan
am si eu o intebare. ce inseamna sablat? eu stiam ca sablarea este o operatie de suflae cu nisip fin. ca un fel de smirghel. imi raspunde cineva?
florin83
da..prin procedeul ala se scrie numarul masinii pe oglinda
Zom
exista mai nou un procedeu de sablare chimica. cica se rezolva rapid si bine.
alexandru_83
Si mai scump smile.gif
Iulika0069
Am ramas si io fara oglinzi :|
De un an si jumatate zic ca le sablez si uite ca nu am mai apucat smile.gif; oricum, au rezistat eroic atata amar de vreme fara sa le bage nimeni in seama wink.gif
316i
Pacat ca nu merg alea de urs la tine ca te aranjam imediat. laugh.gif
akajohn
QUOTE (Iulika0069 @ Dec 10 2006, 08:43 PM) *
Am ramas si io fara oglinzi :|
De un an si jumatate zic ca le sablez si uite ca nu am mai apucat smile.gif; oricum, au rezistat eroic atata amar de vreme fara sa le bage nimeni in seama wink.gif

eu am spite la ele de 6 luni si nu am avut nici cea mai mica problema cu oglinzile... ar fi si greu pentru ca spitele sunt din sarma otelita inoxidabila...wink.gif

arata asa:

Click to view attachment
florin83
zici ca-i dupa gratii ala laugh.gif
Ionut
e zici, chiar e dupa gratii. tongue.gif ...dar mai bine, asa scade substantial sansa de ai se lua geamul....creste subtantial sansa de-ai fura oglinda cu totul... biggrin.gif tongue.gif

off-topic.....am facut postul cu nr 1000.... cool.gif
Iulika0069
Exact, iti fura oglinda cu totul sau ii fu*e un picior numa de-al draq
Mi-am gasit oglinzi, pacat ca nu sunt incalzite, sper sa ajung zilele astea sa le sablez.. Mai sunt si alte locuri in afara de Pta Galati?
wiido07
mellow.gif si mie mi le-au furat ...aici in Barcelona...am cumparat altele=200 euro.
credeam ca aici nu se fura.solutia mea:le scot pur si simplu. mad.gif
io's®
sigur ciorditorii sunt rromani
Iulika0069
Mai stiti si alt loc in afara de cel de la Parcul Circului unde se fac autocolantele?

Ca asta e procedeu' din cate am inteles: mai intâi iti faci autocolante cu nr de inmatriculare, iar dup-aia te duci la meseriasul de pe Aurel Vlaicu 23 care iti va sabla numaru pe oglinda
xox
Fostul proprietar avea si el problema asta, si a rezolvat-o cum a putut: ultima oglinda cumparata, a "aranjat-o" cu o cheie franceza biggrin.gif

Eu n-am avut probleme de genul asta. Se pare ca nu sunt asa cautate oglinzile de E30 (cel putin nu in Iasi).
jorj3l
laugh.gif
io's®
QUOTE (xox @ Apr 8 2007, 03:19 AM) *
Fostul proprietar avea si el problema asta, si a rezolvat-o cum a putut: ultima oglinda cumparata, a "aranjat-o" cu o cheie franceza biggrin.gif

Eu n-am avut probleme de genul asta. Se pare ca nu sunt asa cautate oglinzile de E30 (cel putin nu in Iasi).

se fura mai greu la sistemul asta de oglinzi pt ca se scot ceva mai greu decat celelalte gen e36/39/46

PS va rog sa nu povestiti pe forum cum se scot oglinzile la e30 / e34 ->94 / e28 etc
multumesc
florin83
Azi noapte mi-au furat o oglinda inscriptionata sad.gif.
Cred ca nu au vazut ca era pe partea dreapta, langa trotuar unde nu era asa luminat.
Mihai_AMD
CITAT(io`s @ Apr 8 2007, 10:48 PM) *
va rog sa nu povestiti pe forum cum se scot oglinzile la e30 / e34 ->94 / e28 etc

au fost 2 tipuri de oglinzi la e34?sau de ce ai pus acolo specificatia cu 94?
CRM112
U don't need to know tongue.gif smile.gif

...nici eu nu stiu sa-ti raspund smile.gif

...sa le lasam asa biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.