![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 18-October 05 From: Brasov Member No.: 14 Car: 1802 Engine: 1800cmc , 74 kw ![]() |
Ieri am fost la un amic si iata ce am am descoperit ...
Pe langa mai erau, evo 8, clk 500, 911 turbo S, rx-8, Mustang GT, etc... E excelent jocul, pacat ca cere prea multe .... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Pai mie imi place sa ma caute politia ca fac bounty points, dar uneori ma incurca. Cand sa fac si eu ca omul o cursa normala, apare gaborul de undeva si imi dispare cursa, si trebuie sa ma joc cu ei pe acolo. Cand sunt 5-10 masini e ok, dar cand imi baga X5-uri-le deja ma oftic (sunt prea mari ca sa ma dau la ele direct si tre sa alerg pana gasesc capcane.
E buna aia cu vopseaua, eu n-am incercat (v-am zis ca am masinile tunate ![]() Pentru cooldown pentru o masina, o las in garaj si ma dau cu alta. In general pentru politisti nervosi folosesc 4x4 ca imi place sa le distrug masinile. Cu Porsche era sa ma prinda de cateva ori (o data chiar m-a prins) pentru ca are un demaraj deplorabil (Adik sta pe loc si da din roti, si in timpul asta aia cica ma aresteaza.) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 11:27 PM |