![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Cumpar BMW e21, model cel cu 4 faruri egale si daca se poate cat mai original, fara modificari.
Astept oferte. -------------------- Baby Six
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
nu stiu ce rasp mai astepti d e la mine ti am last si nr si id u
cand vrei mergi sa il vezi.mai ests un 323 impecabil al unui pusti da nu il prind niciodataa trece mereu prin avrig cu ea. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
nu stiu ce rasp mai astepti d e la mine ti am last si nr si id u cand vrei mergi sa il vezi.mai ests un 323 impecabil al unui pusti da nu il prind niciodataa trece mereu prin avrig cu ea. Daca e cumva unul albastru inchis in stare buna cu jante msw vezi ca sta pe ritmului in bloc cu marius nebunu daca il stii,il tine intrun garaj pe acolo prin spatele blocului.Peter Pan il stie(daca e ala albastru ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 02:18 AM |