Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar BMW e21
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
05aBi
Cumpar BMW e21, model cel cu 4 faruri egale si daca se poate cat mai original, fara modificari.
Astept oferte.
ionusunt
vezi ca e unul pe aici.dani e21 il cheama pe user.si sunt cateva si prin oras,doar doar sa dai de propietari:)
Rotti
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...art=#entry42797

trebuie facuta tinichigeria, vopsite capota si 2 aripi si schimbata masca si farurile, a fost lovita (~400e cheltuiala) o vand cu 500e.
ionusunt
recomand.e f intreaga si stock masina..si interiorul e f ok..am vazut-o cu ochiul meu
daca ar fi sami iau una de reconditionat la modul masina clasica,l-as lua si pe asta in calcul biggrin.gif
05aBi
QUOTE (ionusunt @ May 29 2007, 03:07 PM) *
vezi ca e unul pe aici.dani e21 il cheama pe user.si sunt cateva si prin oras,doar doar sa dai de propietari:)

pe mine ma intereseaza modelul in 4 faruri ... am o atractie pentru el rolleyes.gif

QUOTE (Rotti @ May 29 2007, 03:50 PM) *
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...art=#entry42797

trebuie facuta tinichigeria, vopsite capota si 2 aripi si schimbata masca si farurile, a fost lovita (~400e cheltuiala) o vand cu 500e.

pai ... credeam ca deja ai facut-o pana acum dry.gif

sa-ti spun sincer mie si frica ca sa ma mai duc cu o masina la tinichigiu ... daca e sa te duci trebuie sa stai permanent langa el ... caut ceva care numai necesita reparatii.

Ai poze cu masina in starea actuala ? rolleyes.gif
Rotti
nu o sa gasesti, poti sa cauti mult si bine.

Andrei ms de aprecieri smile.gif
ionusunt
eu unul am vazut un singur e21 model cu 2 faruri in stare exceptionala.era o domnisoara la volan,care cred ca are masina aia ca stie ea ceva...altfel numi explic cum de arata de zici ca e nou...e verdele ala deschis de e21.iar tinichigiu bun exista,daca vrei tinem legatura....ar trebui sa vezi masina mea cum am luato si cum e acum ca sa iti dai seama ca exista si tinichigiu bun biggrin.gif ,si mai sunt oameni care au facut treaba asta si nu s-au plans de rezultat smile.gif
bartro
la prima vedere cel mai ne-stricat exemplar pe care am vazut de ceva timp:

http://www.autovit.ro/html/2/5/2/1/552521.php

adica pe langa volan pedale stopuri si M3
INTERCEPTOR
am un 320 care e cam scump da asta e poze cu masina nu am dar mergem s ao vezi daca esti din buc.vrea pe masina 40 d emil,da eu zic ca merita
ionusunt
QUOTE (bartro @ May 29 2007, 07:41 PM) *
la prima vedere cel mai ne-stricat exemplar pe care am vazut de ceva timp:

http://www.autovit.ro/html/2/5/2/1/552521.php

adica pe langa volan pedale stopuri si M3

una peste alta masina e marfa...volanu pedalele alea le rezolvi.misto ca are motorul original (din cate vad e un m20 cu carburator).
Rotti
Interceptor e vb de cea de la dimitrov?
alex230ro
chiar care e ?Poate mi-o arati si mie odata
05aBi
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 29 2007, 11:16 PM) *
am un 320 care e cam scump da asta e poze cu masina nu am dar mergem s ao vezi daca esti din buc.vrea pe masina 40 d emil,da eu zic ca merita

masina e ok la acte ? intreb asta pentru ca am vizionat recent 2 rechini si ambii aveau probleme ... nu era trecut motorul in carte (nu aveau acte la el).

ce motor are masina ? m10 sau m20 ?
bartro
Mai stiu un E21 320 pe la dr. Taberei, acte ok, motor original, cu o gramada de km. la bord, parca 280.000, are ca optioni AC si servodirectie de la fabrica, dar sta cam prost cu vopsea si rugina. Sa da sub 1000Euro, parca 800.

Parerea mea e ca merita sa dai un bani in plus si sa-ti gasesti ceva in stare buna.
05aBi
QUOTE (bartro @ May 30 2007, 12:32 PM) *
Parerea mea e ca merita sa dai un bani in plus si sa-ti gasesti ceva in stare buna.

Si eu sunt de aceeasi parere ...

Pentru Interceptor: la tabla cum sta ? necesita reparatii ?
masina la ce numar se afla ?
TiL
Masina de care spune interceptor merita toti banii... parerea mea. Are o vopsea ciudata si ceva ulei sub motor, dar e intreaga, merita mai mult de 40 mil.
Mi-a spus cineva ca ar fi apartinut maestrului Johnny Raducanu glasses (17).gif
05aBi
Interceptor ... te rog sa-mi lasi id tau de messenger ca sa vorbim smile.gif
05aBi
MULTUMESC TUTUROR PENTRU INTERESUL DAT IN A MA AJUTA. Acum astept raspunsul lui Interceptor sa vad daca rechinul acela se prezinta asa cum zice el ... rolleyes.gif
ionusunt
QUOTE (TiL @ May 30 2007, 02:01 PM) *
Masina de care spune interceptor merita toti banii... parerea mea. Are o vopsea ciudata si ceva ulei sub motor, dar e intreaga, merita mai mult de 40 mil.
Mi-a spus cineva ca ar fi apartinut maestrului Johnny Raducanu glasses (17).gif

mare golan j.raducanu laugh.gif
INTERCEPTOR
nu stiu ce rasp mai astepti d e la mine ti am last si nr si id u
cand vrei mergi sa il vezi.mai ests un 323 impecabil al unui pusti da nu il prind niciodataa trece mereu prin avrig cu ea.
05aBi
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 31 2007, 06:57 PM) *
cand vrei mergi sa il vezi.mai ests un 323 impecabil al unui pusti da nu il prind niciodataa trece mereu prin avrig cu ea.

scuza-ma ... n-am fost atent, nu stiam unde se afla "mesajele private" biggrin.gif
mersi pentru informatie
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 31 2007, 06:57 PM) *

Daca e cumva unul albastru inchis in stare buna cu jante msw vezi ca sta pe ritmului in bloc cu marius nebunu daca il stii,il tine intrun garaj pe acolo prin spatele blocului.Peter Pan il stie(daca e ala albastru tongue.gif )
Gabi_323i
grav rau ala smile.gif
ionusunt
QUOTE (Gabi_323i @ May 31 2007, 08:56 PM) *
grav rau ala smile.gif

da da stiu grav de tot wub.gif
bartro
QUOTE (ionusunt @ May 31 2007, 08:57 PM) *
da da stiu grav de tot wub.gif

Si de vanzare? La un E21 323 ma bag si eu...
Gabi_323i
din "cauza" lui mi-am luat eu jante msw biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (bartro @ May 31 2007, 10:32 PM) *
Si de vanzare? La un E21 323 ma bag si eu...

daca o fi ala de care zic eu..ar fi foarte marfa
iar daca chiar e pot eu cumva da de el sau vorbiti cu PeterPan
Gabi_323i
nu e de vanzare sigur masina
05aBi
Anunt inca valabil ...

QUOTE (bartro @ May 30 2007, 12:32 PM) *
Mai stiu un E21 320 pe la dr. Taberei, acte ok, motor original, cu o gramada de km. la bord, parca 280.000, are ca optioni AC si servodirectie de la fabrica, dar sta cam prost cu vopsea si rugina. Sa da sub 1000Euro, parca 800.

poti sa-mi spui si mie unde mai exact in dr. Taberei ?
bartro
QUOTE (05aBi @ Jun 2 2007, 01:55 PM) *
Anunt inca valabil ...
poti sa-mi spui si mie unde mai exact in dr. Taberei ?

la o straduta langa statia de autobuz la tip-top; dupa tip-top prima straduta dreapta, nu daca are afis in geam, sunt niste motociclete langa ea.
05aBi
ms bartro
o sa-mi fac drum azi sau maine pe acolo sa vad despre ce este vorba rolleyes.gif
ionusunt
QUOTE (05aBi @ Jun 3 2007, 07:35 PM) *
ms bartro
o sa-mi fac drum azi sau maine pe acolo sa vad despre ce este vorba rolleyes.gif

ai vazut masina ?cum e? smile.gif
05aBi
QUOTE (ionusunt @ Jun 3 2007, 09:41 PM) *
ai vazut masina ?cum e? smile.gif

am trecut azi pe acolo, dar din pacate masina nu era ... unsure.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Jun 4 2007, 01:09 PM) *
am trecut azi pe acolo, dar din pacate masina nu era ... unsure.gif

Eu am trecut ieri, nici atunci nu era. O fi vandut? Daca o mai vad iti spun.
05aBi
QUOTE (bartro @ Jun 4 2007, 04:31 PM) *
Eu am trecut ieri, nici atunci nu era. O fi vandut? Daca o mai vad iti spun.

ok, mersi.
05aBi
up, inca valabil ... smile.gif
05aBi
ieri am vazut 2, azi 1 ... dar nu era de vanzare nici unu ... biggrin.gif ( la rechini ma refer bineinteles )
sa revenim din nou pe primu rand ca cine stie cum apare ocazia rolleyes.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Jun 7 2007, 08:05 PM) *
ieri am vazut 2, azi 1 ... dar nu era de vanzare nici unu ... biggrin.gif ( la rechini ma refer bineinteles )
sa revenim din nou pe primu rand ca cine stie cum apare ocazia rolleyes.gif

http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...82-xx60912.html

Poate merita un telefon.
comisaru
Stiu si eu un 316 de vanzare in Ploiesti dar cu doua, nu cu patru faruri.
Vrea omu' 30mil. pe ea; in pretul asta mai intra un 316 complet neinmatriculabil.
ionusunt
QUOTE (bartro @ Jun 7 2007, 11:04 PM) *

eu stiu un singur rechin hidramat (la e21 ma refer )si ala e in perfecta stare ...l-am vazut si pur si simplu numi venea sa cred cum arata blink.gif am auzit ca a fost al unui om care a avut mare grija de ea,si ca acum un an a vandut-o unui oarecare care nu are nici o treaba....si pretul aar fi fost cel din anunt..1500 euro
alex230ro
Singurul rechin impecabil careil stiu si cu care am si mers este fostul 320 al lui CCC hidramat.
05aBi
QUOTE (ionusunt @ Jun 8 2007, 03:49 AM) *
eu stiu un singur rechin hidramat (la e21 ma refer )si ala e in perfecta stare ...l-am vazut si pur si simplu numi venea sa cred cum arata blink.gif am auzit ca a fost al unui om care a avut mare grija de ea,si ca acum un an a vandut-o unui oarecare care nu are nici o treaba....si pretul aar fi fost cel din anunt..1500 euro

o sa iau legatura cu proprietarul ... sa vad cu ce se lauda biggrin.gif
Rotti
QUOTE (alex230ro @ Jun 8 2007, 10:18 AM) *
Singurul rechin impecabil careil stiu si cu care am si mers este fostul 320 al lui CCC hidramat.

tot laudati voi masina asta...avea nr de prahova cumva?
05aBi
QUOTE (ionusunt @ Jun 8 2007, 03:49 AM) *

mi-a trimis proprietarul cateva poze azi ... nu era ala de care zici tu presupun, pentru ca asta nici nu se apropria de ceea ce ai zis tu rolleyes.gif
ionusunt
ti-ai luat pana la urma?ai mai vazut cva?
Gabi_323i
QUOTE (Rotti @ Jun 9 2007, 03:06 PM) *
tot laudati voi masina asta...avea nr de prahova cumva?

nu e ruginitura aia smile.gif)
05aBi
ma duc acum in brasov sa vad un e21 ... va tin la curent smile.gif
Rotti
QUOTE (Gabi_323i @ Jun 13 2007, 12:12 PM) *
nu e ruginitura aia smile.gif)

aha.
05aBi
am reusit sa gasesc ceea ce cautam ... am si eu un loc in clubul vostru ?

ma duc acum sa fac niste poze ca vreau sa aud cateva pareri rolleyes.gif
ionusunt
QUOTE (05aBi @ Jun 20 2007, 08:33 AM) *
am reusit sa gasesc ceea ce cautam ... am si eu un loc in clubul vostru ?

ma duc acum sa fac niste poze ca vreau sa aud cateva pareri rolleyes.gif

poze repejor tongue.gif normal ca ai loc,aveai si inainte,acum cu atat mai mult
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.