![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
povestiti-ne, cum stati cind conduceti ?
drept ? strimb ? pe spate, cu genunchii pe bord ? cu picioarele pe geam ? cu spatarul pe bancheta din spate ? etc eu stau lipit de scaun, ca sa simt cit mai bine masina ![]() din pacate scaunul meu este strimb de la un pilot care statea aplecat pe dreapta, si am inceput sa ma strimb si eu dupa el ![]() nu pot sa-i inteleg pe ce care isi tin spatarul la maxim pe spate incit sint nevoiti sa se intinda pentru a ajunge la volan. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
stau drept, cu dreapta pe schimbator (in oras), stanga pe volan iar la viraje rotesc volanul cu podul palmei. in afara, stau putin pe spate cu mainile pe bratele de jos ale volanului (de E30) ca si cum ar fi un ghidon de motocicleta, numai ca miscarea este "sus-jos".
off-topic: cand conduceam dacia, fara incalzire, dezaburire etc, cu mana tineam volanul, cu una schimbam vitezele si cu alta dadeam cu racla gheta de pe parbriz ![]() -------------------- 324 td
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:34 PM |