![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 28-April 07 Member No.: 911 Car: E46 Engine: 2.0 150 CP ![]() |
salut!
nu ma gandeam sa se intample... dar m-am ales cu un 318d, din 2003. masina e adusa din germania si condusa putin in ro, de varu-meu. faza e ca habar n-am despre bmw cu atat mai mult despre model, eu de vreo 5 ani fiind fidel toyota. dar ma dau de vreo 2 saptamani cu ea si nu ma mai satur ![]() Ce-mi ziceti de revizii, service, tunning daca se merita si unde, sistem audio (are pe ea "obositu" casetofon original pe care tre sa-l schimb). Mai am o neclaritate... in cartea masinii ea are 115 cp... la condus pare a avea mult mai mult.. cum aflu ce si cum... Alea...alea... Multam' |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 28-April 07 Member No.: 911 Car: E46 Engine: 2.0 150 CP ![]() |
voi ce faceti cu masinile?
va pricepeti pur si simplu?... ca am vazut tot felul de topicuri cu subiecte mai grele decat examenele din poli. de un sistem audio ce imi puteti spune? sa schimb casetofonul original? multam de raspunsuri!! |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
voi ce faceti cu masinile? va pricepeti pur si simplu?... ca am vazut tot felul de topicuri cu subiecte mai grele decat examenele din poli. noi avem mai vechi.. e mai usor de mesterit la ele ![]() de un sistem audio ce imi puteti spune? sa schimb casetofonul original? multam de raspunsuri!! nu te apuca de modificari.. orice ai pune nu o sa se incadreze bine in bord.. ![]() cum a zis si bucii, poti sa-ti iei cd-player, sau chiar mp3-player (e identic cu cd-playerul original, doar ca citeste si mp3-uri) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:20 AM |