![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
Deci...nu pot sa-mi dau seama de ce nu imi merg stopurile pe frana...
![]() astept pe cineva care a patit ceva de genul asta sa vina cu un sfat... p.s am schimbat toate sigurantele din panou... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Verificati mufele si conectorii din bord. Cateodata simpla desfacere si imbinare la loc te scapa de probleme. Asa am patit eu, nu pe BMW, pe vechea Dacie, cu semnalizarea. Dadea semnal cand vroia ea dar daca ii tranteam un genunchi in masca de sub volan isi revenea o perioada. Am frecat contactele de la becuri, am schimbat vreo 2 relee, m-am tot fatzait cu multimetrul pe langa ea, degeaba. Pana intr-o zi cand, de atatea suturi in masca de sub volan, aceasta s-a spart si din greseala am atins cablul cu pricina. Asa am rezolvat-o.
Deci eu zic sa verificati si mufele si conectorii din bord. Eventual dat cu un spray de contacte dar sa nu fie din acela care ataca plasticul, cititi bine pe eticheta. -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 06:47 PM |