![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
Deci...nu pot sa-mi dau seama de ce nu imi merg stopurile pe frana...
![]() astept pe cineva care a patit ceva de genul asta sa vina cu un sfat... p.s am schimbat toate sigurantele din panou... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Pentru stopuri, exista undeva deasupra pedalei de frana un contact, care raspunde de aprinderea si stingerea lor atunci cand pedala e apasata. Verifica-l pe acela in ce stare e, sa nu fie vreun cablu sarit, scos din pozitie, etc. Daca nu e de acolo ... trebuie sa vezi un electrician.
In ceea ce priveste geamurile electrice, vezi la sigurante. Daca sunt in regula, verifica pe circuit daca exista vreun termocontact de siguranta, eu am asa ceva pe E23-ul meu, daca apar scurturi in circuit sare singur, exact ca o siuranta de contoar. De curiozitate, cele doua defecte au aparut amandoua odata ? -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 04:00 PM |