![]() |
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 332 Joined: 9-March 06 Member No.: 223 Car: E 28 , Ford Capri Engine: turbu....524 TD ![]() |
am desfacut chiulasa si am gasit un surub rupt..asa ca am nevoie de un surub d-ala mare de chiulasa; eu am 24 td, dc stiti ca merge si alt surub, va rog, ca nu pot pune chiulasa la loc
URGENT; multumesc -------------------- proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 332 Joined: 9-March 06 Member No.: 223 Car: E 28 , Ford Capri Engine: turbu....524 TD ![]() |
de ce, ce are ajusa? ai avut vreo experienta naspa cu ele?ca ink n-am pus-o pe masina, si cred ca as putea s-o schimb
alte optiuni mai erau Goetze, la vreo 1.5 mil, dar nu sunt sigur ca nu sunt facute in turcia, viktor reinz la 2.3 mil..elring...sus de tot, si Glaser la vreo 6-700 k prezoanele msunt tot ajusa, si mi s-a spus ca italiencele vin din fabrica tot cu ajusa -------------------- proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
de ce, ce are ajusa? ai avut vreo experienta naspa cu ele?ca ink n-am pus-o pe masina, si cred ca as putea s-o schimb alte optiuni mai erau Goetze, la vreo 1.5 mil, dar nu sunt sigur ca nu sunt facute in turcia, viktor reinz la 2.3 mil..elring...sus de tot, si Glaser la vreo 6-700 k prezoanele msunt tot ajusa, si mi s-a spus ca italiencele vin din fabrica tot cu ajusa Nu Ajusa,la mine a crapat imediat ce a fost pusa pe masina personal nu o recomand. -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 07:15 AM |