Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar URGENT surub chiulasa
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
bytzu
am desfacut chiulasa si am gasit un surub rupt..asa ca am nevoie de un surub d-ala mare de chiulasa; eu am 24 td, dc stiti ca merge si alt surub, va rog, ca nu pot pune chiulasa la loc

URGENT; multumesc
Rotti
iti dau eu de m10, nu stiu insa daca se potriveste 0728380858
io'sŪ
cel mai indicat ar fi sa schimbi toate prezoanele dupa ce desfaci chiulasa wink.gif
jorj3l
in autodata, la machineta mea zice ca nu`i nevoie sa schimb prezoanele...

ce stiti de autodata ?e bun programelul ?
bytzu
pai bine shefu, de unde iau prezoane? ai si tu dreptate, in nemtia asa se face..da la romanica unde gasesc, si cu bani putini?
io'sŪ
@joej3l : eu stiu ca la_toate_motoarele se schimba prezoanele daca se umbla wink.gif

@bytzu : cauta la magazine de piese auto, eu asa am gasit, nu costa o avere, de regula constructorii de garnituri de chiloasa fac si prezoane
iulian325
io's are dreptate - schimba-le pe toate; nu s-a rupt degeaba ala...
io'sŪ
QUOTE (iulian325 @ Apr 19 2007, 07:47 AM) *
....nu s-a rupt degeaba ala...

wink.gif asta cam asa e!
RIP-ul
QUOTE (io`s @ Apr 19 2007, 09:50 AM) *
wink.gif asta cam asa e!

suna la 0745013960 e un mag de piese auto si baiatul sta are urs.......
bytzu
oki, mersi, le iau noi...ce sa fac...
georgem
Sa ne zici cu cat le-ai gasit, ca eu n-am idee cat pot fi prezoanele de la ciulasa...
io'sŪ
acum 2 ani jumate eu am dat 1,5 mil pe ale mele... daca-mi aduc bine aminte
bytzu
copilasi: lista de preturi: garnitura chiulasa ajusa rep 2 - 1 mil
rola intinz - 1.5 mil
semeringuri elring: 12x2 ron
garn admisie 6x6 ron
prezoane ajusa 75 ron setul
1 l atf castrol 15 ron

cum vi se par preturile? si manopera la chiulasa 2 mil, profi

acum am alta problema..trebe sa schimb rulmentii ded fata si eu am cu abs..si astia skf noi care ii m sunt normali..ce pot face? pot depresa rulmentii si sa-i bag la mine? are careva nevoie de ei?
io'sŪ
QUOTE (bytzu @ Apr 20 2007, 07:29 PM) *
copilasi: lista de preturi: garnitura chiulasa ajusa rep 2 - 1 mil
incearca sa nu cumperi asa ceva....
bytzu
de ce, ce are ajusa? ai avut vreo experienta naspa cu ele?ca ink n-am pus-o pe masina, si cred ca as putea s-o schimb

alte optiuni mai erau Goetze, la vreo 1.5 mil, dar nu sunt sigur ca nu sunt facute in turcia, viktor reinz la 2.3 mil..elring...sus de tot, si Glaser la vreo 6-700 k

prezoanele msunt tot ajusa, si mi s-a spus ca italiencele vin din fabrica tot cu ajusa
comisaru
Goetze am eu pe masina si se comporta ok. Treaba e ca am pus-o de putin timp(2 luni) si deci n-am de unde sa stiu cat o sa reziste.
georgem
Eu cand am fost la un service sa-mi faca o estimare de pret pentru segmentare la motor (pentru Audi 80) patronul service-ului (care e pilot de VTM) mi-a recomandat sa-mi pun garnitura de chiulasa metalica si preferabil toate garniturile sa fie marca Elring. Inca n-am facut segmentarea sad.gif
alex230ro
QUOTE (bytzu @ Apr 22 2007, 10:23 AM) *
de ce, ce are ajusa? ai avut vreo experienta naspa cu ele?ca ink n-am pus-o pe masina, si cred ca as putea s-o schimb

alte optiuni mai erau Goetze, la vreo 1.5 mil, dar nu sunt sigur ca nu sunt facute in turcia, viktor reinz la 2.3 mil..elring...sus de tot, si Glaser la vreo 6-700 k

prezoanele msunt tot ajusa, si mi s-a spus ca italiencele vin din fabrica tot cu ajusa

Nu Ajusa,la mine a crapat imediat ce a fost pusa pe masina personal nu o recomand.
TiL
De ajusa am auzit si eu numai lucruri naspa. Pai daca italiencele vin cu ajusa nu e neaparat un plus biggrin.gif

Am folosit Glasser (spaniola) si Victor Reinz pana acum, fara probleme.
bytzu
ok, o sa incerc s-o schimb cu Goetze, ca tot asta a fost pe masina..desi cred ca dc este pusa cum trebuie, respectand instructiunile, si stransa la cuplu, nu are ce sa strice, avand in vedere ca ea ca si lucratura arata f bine...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.