![]() |
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 332 Joined: 9-March 06 Member No.: 223 Car: E 28 , Ford Capri Engine: turbu....524 TD ![]() |
am desfacut chiulasa si am gasit un surub rupt..asa ca am nevoie de un surub d-ala mare de chiulasa; eu am 24 td, dc stiti ca merge si alt surub, va rog, ca nu pot pune chiulasa la loc
URGENT; multumesc -------------------- proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 332 Joined: 9-March 06 Member No.: 223 Car: E 28 , Ford Capri Engine: turbu....524 TD ![]() |
copilasi: lista de preturi: garnitura chiulasa ajusa rep 2 - 1 mil
rola intinz - 1.5 mil semeringuri elring: 12x2 ron garn admisie 6x6 ron prezoane ajusa 75 ron setul 1 l atf castrol 15 ron cum vi se par preturile? si manopera la chiulasa 2 mil, profi acum am alta problema..trebe sa schimb rulmentii ded fata si eu am cu abs..si astia skf noi care ii m sunt normali..ce pot face? pot depresa rulmentii si sa-i bag la mine? are careva nevoie de ei? -------------------- proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 10:25 PM |