![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
Am urmatoarele : set 6 injectoare cu tot cu tevi,am chiar 2 seturi de tevi
![]() mai am multe piese...momentan trebuie sa sortez ce e in stare perfecta si ce arunc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Pretul mi se pare ok, nici nu vreau sa imi inchipui cat costa unul in magazin nou.
Si solutia sa le tii pentru tine mi se pare o idee buna. Eu acum mi-am gasit saiba injector, si asta inseamna ca am rezolvat problema cu mersul in 5 pistoane. M-a costat 5 RON saiba. Dar atat timp cat celelalte injectoare nu mi-au facut inca probleme nu pot sa ma arunc in schimburi de prisos, doar asa sa le am puse de-o-parte. Oricum inca o data mi se pare foarte bun pretul, si bafta la vanzare. Dar eu zic totusi sa le tii pentru tine ca cine stie cand iti va trebui. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 03:37 PM |