IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Demontare trapa E30
comisaru
post Apr 8 2006, 07:51 PM
Post #1

73% BMW corupt

Group: Insiders
From: Ploiesti
Member No.: 135

Cum fac sa demontez si eu trapa sa-i pot schimba mecanismul care-o actioneaza(mi-a dat Florin unu' bun).
Mi-ar fi de mare folos niste poze cum mi-au pus jaffar si vlad cand am intrebat de bord(pe care l-am dat jos in 30min fara probleme dupa studierea materialului). Defapt ar fi buna orice idee.
Din cate stiu, s-ar face in felul urmator: se deschide trapa de tot, se domonteaza sinele stanga-dreapta si se scoate trapa. Problema e ca la mine trapa nu se deschide decat pe pozitia aia de ridicat dintr-o parte si nu pot in nici un fel s-o deschid de tot. Ce sa fac? Sa tai capitonajul de pe trapa ca sa ajung la suruburile care prind trapa de cele doua sine?

--------------------
316
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
comisaru
post Apr 10 2006, 09:05 PM
Post #2

73% BMW corupt

From: Ploiesti
Member No.: 135

QUOTE (cristic)
acum daca ai vazut principiul de functionare... ai putea sa-mi zici daca e posibila montarea unei trape (electrice/mecanice) pe o masina care nu avea prevazut asa ceva?

Teoretic, da. Ar fi totusi mult prea complicat. Nu numai ca ar trebui dublat plafonul si montate jgheaburi de scurgere a apei, dar gandeste-te ca e destul de greu sa montezi si sa reglezi un sistem din asta pe o masina prevazuta din fabrica, cu el...
Daca vrei trapa pe-a ta, iti trebuie un alt plafon de urs si-un tinichigiu bun wink.gif .

--------------------
316

+Quote Post
n3o
post Apr 15 2007, 09:22 PM
Post #3

CSL fan

From: Bucharest, Pta. Romana
Member No.: 120
Car: e39 530da touring
Engine: 3.0D

QUOTE (comisaru @ Apr 10 2006, 10:05 PM) *
Teoretic, da. Ar fi totusi mult prea complicat. Nu numai ca ar trebui dublat plafonul si montate jgheaburi de scurgere a apei, dar gandeste-te ca e destul de greu sa montezi si sa reglezi un sistem din asta pe o masina prevazuta din fabrica, cu el...
Daca vrei trapa pe-a ta, iti trebuie un alt plafon de urs si-un tinichigiu bun wink.gif .

la e46 si din ce am inteles si la e36 plafonul este o bucata separata si ea este prinsa in nituri se perforeaza niturile scos plafonul vechi montat cel nou, nu mai gasesc pagina era un topic pe un forum american DIY sa iti schimbi plafonul la m3 cu cel de carbon de la CSL biggrin.gif

--------------------
www.printareieftina.uv.ro - Servicii dtp, printare, copiere si multe altele

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 01:29 PM